Eva Longorija snimila modni editorijal tik pred porođaj: Uživali smo i moj dečak i ja!

Eva Longorija snimila modni editorijal tik pred porođaj: Uživali smo i moj dečak i ja!

Autor: | 16/05/2018

0

Eva Longorija (43), zvezda TV serije "Domaćice" i suprug, biznismen Hoze Antonio "Pepe" Baston Patinjo (50), dobiće sina, a američka glumica u poodmaklom stadijumu trudnoće snimila je editorijal za novi broj magazina Iris Covet Book.

Predivna buduća majka za naslovnu je pozirala u bazenu, i to u romantičnoj haljini brenda Helo Rocha, a na ostatku fotografija Longoria je, između ostalog, ponosno pokazala trudnički stomak u trendi kupaćim kostimima.

- Moj dečačić i ja beskrajno smo uživali snimajući ovaj editorijal! Nadam se da će se i vama svideti! - pohvalila se popularna glumica na Instagramu.

Evu je za Iris Covet Book intervjuisala prijateljica i koleginica Olivija Mun (37).

- Pre nego što sam ostala trudna, svaki put kad bih pojela hamburger, mediji bi se doslovce raspisali o mojoj navodnoj trudnoći... A kad sam najzad ostala u drugom stanju i počela da dobijam kilograme, jednostavno su zaključili kako se verovatno prejedam... Nije im bilo ni na kraj pameti da možda zaista čekam bebu! - izjavila je kroz smeh simpatična glumica.

Dodala je i kako se zbog zlobnih komentara na račun svog izgleda nikad nije previše obazirala, ali isti su itekako znali da naljute njenog supruga.

- Trudim se da na mene ne utiču loše audicije, ako ne dobijem ulogu u filmu, loši raskidi... Ja sam ona vrsta rođenog optimiste jer sam tako naučena od malena. Mi smo porodica u kojoj je nas četiri ćerke raslo, te smo oduvek bile izuzetno povezane, okružene ljubavlju, pomagale jedna drugoj. Roditelji su me uvek učili da je neuspeh tek jedan stepenik ka uspehu - ispričala e Eva za ovaj magazin.

Trudnoća joj, zaključili su fanovi, odlično stoji jer Eva, složili su se svi, izgleda senzacionalno.

A post shared by Iris Covet Book (@iriscovetbook) on May 14, 2018 at 10:10am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: eva longorija

Pročitajte još

Najnovije vesti