Zbog ovog tužnog razloga Bred Pit i Anđelina Džoli još nisu okončali razvod (video)

Zbog ovog tužnog razloga Bred Pit i Anđelina Džoli još nisu okončali razvod (video)

Autor: | 24/06/2018

0

Bred Pit i Anđelina Džoli uzdrmali su svetsku javnost kada su u jesen 2016. kada su objavili da se razvode, a nakon dve godine njihov razvod još uvek nije okončan.

Kako navodi izvor za E! News, zastoj u razrešenju braka je zbog stalnog neslaganja oko starateljstva nad njihovom decom (Medoks, 16, Paks, 14, Zahara, 13, Šajlo, 11, Noks, 9, i Vivijen, 9).

- Poslednji razlog koji je zakomplikovao sve je taj što Anđelina želi da povede svu decu u Evropu gde snima nastavak filma "Maleficent 2", a snimanje bi trajalo više meseci - navodi izvor i naglašava:

- Bred je protiv toga i jednostavno ne dozvoljava da se to desi. On snima u Los Anđelesu preko leta i želi da viđa decu u okviru regularnih poseta koje su dogovorene.

Očigledno ni jedna strana nije zadovoljna trenutnom situacijom. Izvor za E! otkriva i da je Anđelina pobesnela, jer je Pit rekao da "nije u redu da deca budu mesecima odvojena od njega" i smatra da je u najboljem interesu dece da ostanu u svom domu u Los Anđelesu.

Kako je naglasio, Džolijevoj nije zabranjeno da putuje sa decom. Glumica je u okviru svog humanitarnog rada vodila nedavno Šajlo i Zaharu uu Jordan u posetu izbegličkom kampu, a svo šestoro dece je bilo s njom u Parizu istog tog meseca.

- Anđelina može slobodno da putuje sa decom, ako se radi o kraćem vremenskom periodu - naglašava izvor uz objašnjenje:

- Bred se ne protivi tome, ali jednostavno ne želi da odvojenost od dece bude više meseci.

Nadamo se da će oboje prevazići svoje sebične razloge i prestati da koriste decu, te da će se baš zbog njih ova agonija uskoro završiti.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još

Najnovije vesti