Sjajna pred kamerama, ali i na pisti: Uma Turman postala glavna zvezda glamurozne revije

Sjajna pred kamerama, ali i na pisti: Uma Turman postala glavna zvezda glamurozne revije

Autor: | 02/07/2018

0

Predstavljanje nove resort kolekcije modne kuće Miu Miu postalo je modeling trenutak za pamćenje. Uz top modele poput Naomi Kembel i Adrijane Lime, pistom postavljenom u pariskom hotelu Regina neočekivano su se prošetale i slavne holivudske dame.

Zvezdanu postavu revije tako su činile glumice Kloi Sevinji, Džejmi King, Kejt Bosvort, zveze serija 'Stranger Things' i 'Igra prestola' – Sejdi Sink i Gvendolin Kristi, ali najveću pažnju javnosti osvojila je 48- godišnja Uma Turman, koja stasom i visinom od 1,83 santimetra itekako konkuriše damama iz sveta modelinga.

Slavna Uma Turman, koja se proslavila ulogama u kultnim filmovima Kventina Tarantina, zatvorila je zvezdanu reviju te je uspela da ostavi snažan utisak na publiku okupljenu u prvim redovima.

S mokrim izgledom kose i odevnoj kombinaciji kojom dominiraju upečatljive boje i uzorci, Uma je nesumnjivo postala glavna zvezda glamurozne revije, a u odnosu na mnogobrojne modele koji se trude da zadrže ozbiljan izraz lica, Uma je osmehom i vlastitim umećem hoda na modnoj pisti dokazala da joj osim karijere glumice podjednako dobro leži i uloga modela.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: uma turman

Najnovije vesti