Fanovi neutešni: Zauvek završeno snimanje Igre prestola

Fanovi neutešni: Zauvek završeno snimanje Igre prestola

10/07/2018

0

Nakon više od devet meseci, serija 'Igra prestola' završila je sa snimanjem poslednje osme sezone. Produkcija se osigurala protiv 'curenja' informacija u zadnjoj sezoni čiji je kodni naziv bio 'Lice anđela' koji nema nikakve veze s radnjom.

Finale će se sastojati od šest epizoda čiji je sadržaj produkcija uspela da zadrži u tajnosti neverovatnim merama obezbeđenja.

- Niko nije dobio fizičku kopiju scenarija. Sve smo dobijali u digitalnom obliku na aplikaciji, a nakon čitanja, dokument bi se sam izbrisao. Rečenice koje smo izgovarali smo dobijali smo dan pred snimanje, a one su posle 24 sata potpuno nestajale - ispričala je Sofi Tarner koja u seriji igra Sansu Stark.

 

Glumica je otkrila i da su svi na setu imali zabranu fotografisanja i da su morali da nose nalepnice preko kamere na mobilnima, a svaki član ekipe je dobio i šifrvano ime kako niko ne bi saznao ko je tog dana na setu.

Pre oko tri nedelje glumica Emilija Klark, koja u seriji igra Deneris, Majku zmajeva, pozdravila se od ekipe emotivnim Instagram postom:

- Uskočila sam na brod do ostrva da pozdravim zemlju koja mi je bila dom daleko od doma gotovo celu deceniju. Ovo je bilo neverovatno putovanje. Hvala Igri prestola za život koji nikad nisam ni sanjala da ću živeti i za porodicu koja će mi zauvek nedostajati - napisala je Emilija nakon zadnje snimljene scene u ulozi Deneris.

- Ljudi me stalno pitaju šta ću da radim dalje, ali sve što želim je dobro da se naspavam pa ću videti dalje - rekla je i time najavila odmor i povlačenje iz Holivuda na neko vreme.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty

Najnovije vesti