Manipulacija oca Megan Markl: Izmislio operaciju da bi izbegao ćerkino venčanje

Manipulacija oca Megan Markl: Izmislio operaciju da bi izbegao ćerkino venčanje

20/07/2018

0

Iako sestra Megan Markl već tvrdi po medijima da će upravo vojvotkinja biti "odgovorna" za smrt njihovog oca, koji je u teškom zdravstvenom stanju, i mada ne prestaju spekulacije na ovu temu, "Daily Mirror" sada piše da je cela afera u vezi sa operacijom, slikama i nedolaskom na venčanje, zapravo izmišljena.

Vojvotkinjin otac je poslednjih dana pred venčanje odlučio da zaradi na ćerki, pa je prodao paparacima nameštene fotografije. To je izazvalo neverovatan bes kraljevske porodice, a istovremeno on je navodno imao zakazanu operaciju srca, pa se nije ni pojavio na venčanju, prenosi B92.

A post shared by @juicygossiporg on Jul 3, 2018 at 10:57am PDT


Da li su se zaista poklopili tajminzi, ili je ćerka mogla da promeni datum venčanja da bi je otac ispratio do oltara, to zvanično nije objašnjeno, ali britanski tabloid sada piše da je njegova operacija - izmišljena.

"Daily Mirror" piše da je Tomas Markl izmislio operaciju srca da ne bi morao da ide na kraljevsko venčanje. Naime, on je želeo to, ali mu je bilo previše neprijatno da se pojavi pred svetskom javnošću posle prodaje slika.

A post shared by TooMuchStory (@toomuchstory) on Jul 5, 2018 at 5:00am PDT


S druge strane, on je rekao nedavno i da se sa ćerkom nije čuo dva meseca, da je ona čak i broj promenila, a da veruje da je duboko nesrećna zbog života koji je sada primorana da vodi na kraljevskom dvoru.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty/Instagram