Megan Markl i princ Hari očajni zbog ponašanja vojvotkinjinog oca Tomasa (video)

Megan Markl i princ Hari očajni zbog ponašanja vojvotkinjinog oca Tomasa (video)

Autor: | 17/07/2018

0

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari su potpuno frustrirani zbog pnašanja Meganinog oca, Tomasa Markla, piše Entertainment Tonight.

Nakon Tomasovog poslednjeg intervjua koji je dao za The Sun, izvor blizak kraljevskoj porodici otkriva za ET da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu imali nikakav kontakt sa Tomasom Marklom.

- Oni su potpuno frustrirani činjenicom da Tomas neprekidno razgovara sa tabloidima i uzima novac za svoje intervjue - naglašava izvor.

Da stvar bude još gora Tomas je nedavno dao svoj drugi intervju pred kamerama, u kojemje rekao da smatra da je nnjegova ćerka "prestravljena svojim novim životom u kraljevskoj porodici".

A post shared by T. Edit (@tribunedit) on Jul 16, 2018 at 11:16pm PDT

- Vidim to u njenim očima, na njenom licu i u osmehu. Poznajem način na koji se osmehuje. Ne dopada mi se ovaj osmeh koji vidim. To nije čak ni osmeh za scenu, to je osmeh u grču - rekao je Markl i naglasio da je zabrinut za zddravlje svoje ćerke:

- Zaista me brine. Mislim da je pod strašnim pritiskom. Visoka je cena koju morate platiti da biste bili u kraljevskom braku i porodici.

Tomas je otkrio da ćerku nije čuo odavno i da nikako ne može da je dobije telefonom.

- Od kada sam dao svoj prvi intervju za Good Morning Britain, telefonski broj na koji sam je zvao više nije u funkciji. Pretpostavljam da je razlog tome jer kraljevska porodica ne uzvraća pozive, nema adresu na koju mogu da pišem, tako da nemam način da kontaktiram sa svojom ćerkom - rekao je Markl i dodao:

- Moja poruka za nju bi bila: Volim te, nedostaješ mi i žao mi je ako je bilo šta pošlo po zlu. Želeo bih da njenoj deci budem deka koji će biti u njihovoj blizini. Želim da budem deo njihovog života. Želim da sve razlike između nas ostavim za nama i da budemo zajedno. Tako mnogo mi nedostaješ - poručio je Tomas Markl.

Poslušajte šta je još rekao vojvotkinjin otac.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti