Britanska monarhija ima jednostavnu strategiju za porodične probleme Megan Markl

Britanska monarhija ima jednostavnu strategiju za porodične probleme Megan Markl

Autor: | 25/07/2018

0

Porodična drama Megan Markl iz dana u dan postaje sve zapetljanija. Ove nedelje njen otac Tomas Markl je izjavio kako će mu pričinjavati zadovoljstvo činjenica da upravo zbog njega cela kraljevska porodica prestane da međusobno razgovara.

Osim toga, objavljeno je kako će njena polusestra Samanta, koja je inače negativno nastrojena prema svojoj mlađoj sestri, biti kandidat ovogodišnjeg 'Celebrity Big Brother', i to u Velikoj Britaniji.

I dok tenzije između Meganine porodice, s kojom odavno nema nekog preteranog kontakta, i Kensingtonske palate nastavljaju da rastu, britanska monarhija ima jednostavnu strategiju kako svu tu dramu da ostavi po strani. Kako je za medije otkrila Keti Nikol, stručnjak za kraljevsku porodicu, palata je odlučila da se ne oglašava na tu temu.

- Strategija Kensingtonske palate je - nemojte ništa da govorite, nemojte da dajete nikakvu pažnju tim komentarima, intervjuima ni novinskim člancima. Kraljevska porodica imala je i gore skandale, zato ovaj neće uneti nikakav nemir - smatra Keti Nikol.

Ipak, uprkos svemu tome, očito je da je Megan povređena potezima svog oca.

- Mislim da činjenica da je nastavio da govori za medije kao i njegovo nepoštovanje njne želje da ostane u anonimnosti i ne istupa u javnost uznemirili su je više nego išta drugo te je, s Meganine strane, nemoguća šansa za pomirenjem.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty