Sve su glasnija šuškanja da je Megan Markl trudna: Da li je princ Hari ovim potezom to i potvrdio?

Sve su glasnija šuškanja da je Megan Markl trudna: Da li je princ Hari ovim potezom to i potvrdio?

Autor: | 06/08/2018

0

Vojvotkinja od Saseksa je proslavila 37. rođendan, a prema mišljenju dušebrižnika, biološki sat opako joj otkucava, zato nije trebalo dugo da se čeka na nove informacije o njenoj trudnoći. Da se nešto događa u kraljevskoj porodici dao je da se nasluti i princ Hari svojim potezom.

Barem u javnosti, princ Hari već je itekako dokazao da zna kako da izađe na kraj s malom decom, a da s njima ima itekako iskustva, budući da je uz prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot, sve naučio. Zato ne čudi što obožavaoci kraljevske porodice, otkako se 19. maja venčao s Megan Markl, s nestrpljenjem iščekuju dan kada će i sam postati po prvi put otac.

- Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti zasnovati porodicu - izjavio je nedavno princ Hari, ali nije jasno precizirao znači li to da je Megan već trudna ili nije. Glasine su se 'ponovo aktivirale' pošto je on svoj automobil Audi RS6 Avant, koji je je kupio pre godinu dana, stavio u prodaju.

 

Sportski automobil nikako nije namenjen porodici s malenom bebom, pa je počelo da se priča kako je Hari to uradio kako bi kupio porodični primerak idealan za njegovu uskoro tročlanu porodicu.

A iako se još uvek ne zna stiže li prinova u kraljevsku porodicu, poznavaoci kraljevske porodice i istorije iste već nagađaju koje bi ime buduća beba mogla da dobije. Kako su rekli, budući da naslednik princa Harija neće zasigurno naslediti tron, ime ne mora da bude kraljevsko.

Ukoliko bude devojčica, tvrde da će zasigurno biti Dajana, a manje pretpostavke su da će biti Elenor ili Sofija, a za dečaka da će biti Alvin, po Meganinom dedi Alvinu Raglandu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty