Rita Ora pevaće poslednji Avičijev singl na MTV dodeli

Rita Ora pevaće poslednji Avičijev singl na MTV dodeli

Autor: | 13/08/2018

0

Ritu je jako pogodila njegova smrt i želela je da učini nešto posebno kako bi proslavila njega i njegovu ostavštinu, rekao je prijatelj pevačice za britanski The Sun. Rita Ora (27) odaće počast pokojnom kolegi i prijatelju, DJ-u Avičiju pevajući njegov poslednji singl 'Lonely Together' na dodeli MTV nagrada 20. avgusta.

Reč je o pesmi koju je švedski muzičar objavio prošle godine, a na njoj je gostovala Rita. Organizatori su se setili da bi bilo prikladno prisetiti se Avičijevog rada na dodeli muzičkih nagrada kada će biti četiri meseca od njegove smrti. Svečanost će biti u njujorškom Radio City Music Hall-u.

- Pričala je o Avičiju tokom svojih koncerata dok je izvodila pesmu 'Lonely Together' i jako ju je obradovalo kada su joj organizatori rekli da bi želeli da peva u njegovu čast na ceremoniji - istakao je Ritin prijatelj.

 

- Detalji nastupa se drže u tajnosti - dodao je. Inače, pesma 'Lonely Together' je nominovana za MTV nagradu u kategorijama plesni video i vizualni efekti.

- Nemam reči. Sjećam se kako je bilo neverovatno stvarati 'Lonely Together' s Avičijem i čini se kao da smo juče pričali- rekla je Rita nakon smrti švedskog DJ-a. muzičar, čije je pravo ime bilo Tim Bergling, preminuo je 20. aprila u gradu Muskatu u Omanu u 28. godini života, piše 24sata.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty