Svi joj okreću leđa: Azija Arđento izbačena iz žirija "X Faktora"

Svi joj okreću leđa: Azija Arđento izbačena iz žirija "X Faktora"

Autor: | 08/09/2018

0

Italijanska glumica i rediteljka Azija Arđento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg italijanskog televizijskog šoua.

Organizatori italijanske verzije "X Faktora", takmičarske emisije u pevanju, objavili su da Arđento više neće biti u žiriju.

-U dogovoru sa Azijom odlučili smo da prekinemo našu saradnju kako bi takmičare zaštitili od afere koja s njima nema veze i što bi samo skretalo pažnju, napisali su producenti u tvitu.

Azija Arđento skrhana bolom: Entoni je bio moja ljubav, stena i moj zaštitnik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmelo Abbate (@carmelo_abbate_) on Sep 6, 2018 at 12:03pm PDT


Njujork Tajms je prošlog meseca objavio da je Arđento platila 380.000 dolara glumcu Džimiju Benetu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u kalifornijskom hotelu 2013. godine, kada je imao 17 godina.

Po kalifornijskom zakonu, legalna starost za pristanak na seks iznosi 18 godina.

Arđento je demantovala "bilo kakve seksualne odnose", ali je kasnije rekla da je njen bivši partner, slavni kuvar Entoni Burdejn dao novac Benetu da mu pomogne sa "ozbiljnim finansijskim problemima".

Arđento je bila jedna od prvih glumica koja je prijavila holivudskog producenta Harvija Vajnstina prošle godine i započela pokret #MeToo protiv seksualnog zlostavljanja u svetu zabave i šire.

Optužila je Vajnstina za silovanje 1997, kada je imala 21 godinu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti