Ekskluzivno u magazinu Hello!: Bajkovito venčanje Hilari Svonk

Ekskluzivno u magazinu Hello!: Bajkovito venčanje Hilari Svonk

Autor: | 09/09/2018

0

Oduvek je verovala da će dan njenog venčanja biti nešto posebno, nešto iz snova. Nije se razočarala. Dobila je bajku kakvu nije mogla ni da zamisli.

- Ja sam na sedmom nebu - rekla nam je Hilari Svonk, pri čemu joj osmeh nije silazio s lica, dok je pokušavala da se vrati u stvarnost posle čarobnih trenutaka o kojima je toliko maštala.

Jedna od najboljih glumica današnjice osvojila je dva „Oskara“ - za ulogu u filmu “Dečaci ne plaču” iz 1999. i “Devojku od milion dolara”, dramu u kojoj je briljirala pet godina kasnije.

Četrdesetčetvorogodišnjoj holivudskoj zvezdi, koja još sabira utiske sa venčanja, ovo nije prvi brak. Za kolegu Čeda Loua udala se 1997. i s njim je provela narednu deceniju. Razveli su se u miru i ostali u prijateljskim odnosima.

Preduzetniku Filipu Šnajderu na večnu ljubav zaklela se 18. avgusta na imanju „Santa Lusija“ u Karmelu, u Kaliforniji, dve godine posle upoznavanja na sastanku „na slepo“, koji su dogovorili zajednički prijatelji. Bilo im je toliko zanimljivo da su počeli prepodne sa brančom, a završili kasnom večerom.

Ekskluzivne fotografije sa venčanja i intervju sa holivudskom zvezdom potražite u novom broju magazina Hello! Koji je u prodaji od petka 7. septembra.

Rozalind Pauel PRIVATNA ARHIVA HILARI SVONK I FILIPA ŠNAJDERA
Tagovi: hilari svonk

Pročitajte još