Kendal Džener već dve godine ne šeta modnim pistama, ali polunaga prisustvuje zabavama

Kendal Džener već dve godine ne šeta modnim pistama, ali polunaga prisustvuje zabavama

Autor: | 12/09/2018

0

Kendal Džener (22) na ovogodišnjoj Njujorškoj Nedelji mode nije šetala modnom pistom, već je prisustvovala nizu zabava. Ali, manekenka je poglede privlačila svojim odevnim kombinacijama.

Na reviji se u utorak uveče pojavila u dugoj prozirnoj haljini sa figurama devojke koja jaše konja. Manekenka je ponovo pokazala svoje bradavice, a kako je već priznala, one su njen fetiš, pa obožavaoci smatraju kako će pokazivanje bradavica postati njen novi zaštitni znak.

Victoria Secret anđelica takođe je priznala zašto više toliko ne šeta modnom pistom.

- Prošle sezone nisam radila na revijama, a ni ove. Osetila sam da ne mogu više i kako ludim - rekla je Džener  u intervjuu za magazin Love.

Rijaliti zvezda i manekenka voli da ističe svoje grudi i stavlja ih u prvi plan. Tako je na ovogodišnjem 71. izdanju filmskog festivala u Kanu došla u providnoj šljokičastoj haljinici bez grudnjaka.

Kako takva haljina ništa ne skriva, potpuno su joj se videle grudi i gaćice boje kože - koje su samo povećale utisak da je ispod haljine potpuno gola.

Brineta je 'transparenti imidž' upotpunila Louboutin crnim sandalama visokih potpetica koje su dodatno istakle dugačke noge ovog Victoria Secret modela visine 179 santimetara.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: kendal džener