Kajli Džener otvoreno o traumama: Žrtva sam nasilja od devete godine, nasilnici su svuda

Kajli Džener otvoreno o traumama: Žrtva sam nasilja od devete godine, nasilnici su svuda

Autor: | 13/09/2018

0

Kajli Džener (21), najmlađa "self-made" milionerka na svetu, nikada nije skrivala da je kao tinejdžerka doživljavala verbalno nasilje. Upravo ta iskustva su za nju bila okidač koji ju je insipirisao da ne poklekne, već je napravila svoju kolekciju šminke koja joj je donela miionsku zaradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 13, 2018 at 8:48am PDT


Porodični šou koji im je doneo planetarnu slavu počeo je da se emituje kad je Kajli imala tek devet godina a ona je u  videu koji je objavljen na Snapchat-u otkrila:

-Polovina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali, ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me ceo svet zlostavlja Mislim, mislim da sam na sjajan način sve to podnela. Nasilnici su svuda. Zato želim da kažem svima koje neko maltretira, važno je samo vaše mišljenje i nikada se ne menjajte, istakla je i dodala da joj nije namera da se samosažaljeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 5, 2018 at 5:47pm PDT


 -Ne želim da se samosažaljevam, nemojte da izvrćete stvari. Ovo je za sve one koje neko maltertira, da znate da niste sami. Laku noć, širite ljubav- poručila je.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: kajli džener

Najnovije vesti