Eva Longorija: Govore mi da požurim s mršavljenjem, ali se ugledam na moju majku i sestre koje su jake žene

Eva Longorija: Govore mi da požurim s mršavljenjem, ali se ugledam na moju majku i sestre koje su jake žene

Autor: | 07/12/2018

0

Poznato je da se ženama, a posebno onim koje pripadaju svetu šou biznisa, ne oprašta nesavršen izgled. Višak kilograma nalazi se visoko na listi nedozvoljenih stvari, a ni nedavni porođaj "nije dovoljno opravdanje".

Sa tim problemom susreće se i glumica Eva Longorija koja je pre šest meseci rodila sina Santjaga. Ona uživa u majčinstvu, ali stiže i da posećuje mnoge događaje na kojima se vidi da još uvek nije izgubila kilograme koje je dobila tokom trudnoće. Njoj to ne smeta, ali se ,kaže, susreće, sa negativnim komentarima.

-Ljudi mi govore da požurim s mršavljenjem, ali ne slušam ih. Ugledam se na moju maju i sestre koje su jake žene i postupam kao one, rekla je Eva za magazin Pipl i naglasila da nema problem sa sampouzdanjem.

Kilograma skida lagano,a u tome joj pomažu lagani treninzi, i pre svega joga.


-Dižem lakše tegove i dajem telu vremena da se navikne na period posle trudnoće. Nije mala stvar roditi dete, zato sebe ni ne forsiram da što pre smršam, rekla je i dodala da nije ljubitelj vežbanja.

-Uvek se potajno nadam da se trener neće pojaviti. Obradujem se i kada zakasni par minuta. Ne volim da vežbam- bila je iskrena Longorija.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: eva longorija

Najnovije vesti