Ronaldo prekinuo spekulacije: Ništa od venčanja sa Heorhinom

Ronaldo prekinuo spekulacije: Ništa od venčanja sa Heorhinom

Autor: | 11/12/2018

0


Fotografije raskošnog prstena koji nosi Ronadlova izabranica i česti odlasci u crkvu, pored zajedničke ćerke Alane Martine, bili su dovoljan povod da javnost zaključi da će najpoznatiji neženja na planeti napokon stati pred oltar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Dec 29, 2017 at 5:43am PST


Šuškalo se da mlada manekenka već uveliko isprobava venčanice i da se fudbalski as sprema da odvoji milione evra za  svadbu, a onda je  on rešio da stavi tačku na sve glasine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo ?? (@cr7.proud) on Dec 5, 2018 at 12:30pm PST


-Još ništa od venčanja. Sad sam sve objasnio i prekinuo spekulacije koje su se pojavile. Naime, paparaci su me videli kod crkve i odmah pomislili kako spremam venčanje sa Heorhinom. To nije istina. Ko zna što će budućnost doneti, ali za sad ništa od toga, rekao je i dodao da odlazi u crkvu jer je vernik:

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/bozicna-atmosfera-u-domu-kristijana-ronalda-kuca-puna-dece-i-poklona-foto/

-Jednostavno, ja sam katolik, svake nedelje idem u crkvu kako bi se zahvalio dragom Bogu na snazi koju mi daje,  zahvaljujem mu za sve što imam u životu, molim mu se kako bi zaštitio moju porodicu iprijatelje.  Svake nedelje odlazim u drugu crkvu jer ih u Torinu ima mnogo- rekao je Kristijano Ronaldo  za italijanski La Gazzetta dello Sport .

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti