Princeza Šarlota Kaziragi objavila rat medijima: Nije istina da sam raskinula veridbu!

Princeza Šarlota Kaziragi objavila rat medijima: Nije istina da sam raskinula veridbu!

Autor: | 10/01/2019

0

Naslednica Šarlota Kaziragi proteklih dana se bori s glasinama kako se ona i njen verenik Dimitri Rasam rastaju samo tri meseca pošto je Kaziragi rodila svoje drugo dete, sina Baltazara.

U zajedničkoj izjavi za People par je opovrgnuo glasine o problemima i neslaganjima u vezi te je najavio tužbu protiv tabloida koji su pisali neistinu o njihovom odnosu.

Kaziragi, kćer princeze od Monaka i unuka Grejs Keli, i Rasam, sin Kerol Buket, pre tri meseca su na svet dočekali njihovo prvo zajedničko dete, sina Baltazara, a planiraju i venčanje koje će se održati ove godine. Inače, Kaziragi iz pređašnje veze s glumcem Gadom Elmalehom ima već jedno dete, sina Rafaela.

 

- Gospođica Šarlota Kaziragi i gospodin Dimitri Rasam uznemiravani od strane medija službenim putem opovrgavaju sve neutemeljene glasine o njihovom prekidu veridbe - stajalo je u izjavi para.

Kaziragi i Rasam u izjavi navode kako je jedini cilj ovakvih širenja dezinformacija bila zarada na njihovoj nesreći zbog čega će mediji koji su objavili spornu vest biti sudski gonjeni.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty