Tužan početak godine za Stiva Bušemija: Nakon 32 godine ostao bez supruge

Tužan početak godine za Stiva Bušemija: Nakon 32 godine ostao bez supruge

Autor: | 13/01/2019

0

Kako prenose svetski mediji supruga američkog glumca Stiva Bušemija, s kojom je 32 godine proveo u braku, preminula je u 65. godini života u Njujorku.

S rediteljkom, koreografkinjom i umetnicom Džo Andres glumac Stiv Bušemi u braku je od 1987. godine, a zajedno imaju 29- godišnjeg sina Lučijana Bušemija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Nihart (@veronicavoices) on Jan 11, 2019 at 9:17pm PST

Prema napisima svetskih medija, dugogodišnja partnerka zvezde serije 'Boardwalk Empire' i 'Porodica Soprano' preminula je ranije ove nedelje u Njujorku okružena prijateljima i porodicom, a američki RadarOnline izvestio je kako su suprugu glumca odlučili da posete njegove kolege iz filma 'Veliki Lebovski', Džon i Aida Turturo.

Poslednji put na crvenom tepihu Stiv Bušemi u društvu supruge Džo Andres viđen je u julu u Njujorku gde su prisustvovali premijeri filma 'Puzzle'.

Andres je uz sopstvene filmske radove režirala brojne muzičke i umetničke videospotove, a takođe je obavljala funkciju plesne savetnice hvaljene grupe Wooster. Njena koreografija može da se vidi u filmu 'The Imposters' iz 1998. godine.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty