Da li su Lejdi Gaga i Bredli Kuper glumili ili je hemija među njima stvarna? (video)

Da li su Lejdi Gaga i Bredli Kuper glumili ili je hemija među njima stvarna? (video)

Autor: | 25/02/2019

0

Bez najave, dok je u pozadini svirala lagana muzika, Lejdi Gaga i Bredli Kuper ustali su sa svojih mesta u Dolbi Teatru u Los Anđelesu i popeli se na pozornicu držeći se za ruke. Bio je to jedan od najemotivnijih trenutakla sinoćnje 91. po redu dodele nagrade Oskar, barem ako je suditi prema reakcijama gledalaca.

Verni pratioci dodele nagrade Oskar slažu se da su Lejdi Gaga i Bredli Kuper apsolutno dominirali svojim nastupom koji je počašćen gromoglasnim aplauzom i ovacijama u dvorani.

Dok su pevačica i glumac uživo izvodili naslovnu pesmu filma ‘Zvezda je rođena’, nagrađenu Zlatnim globusom, nagradom BAFTA-e, Gremijem, a sad i Oskarom, retko je ko u dvorani mogao da prepozna da li nastupaju kao Ali i Džekson, likovi iz filma, ili je hemija među njima toliko jaka i u stvarnom životu.

Utisku je svakako pridonela činjenica da je Lejdi Gaga pre samo nekoliko dana potvrdila da se razišla sa verenikom menadžerom Kristijanom Karinom, ali Kuper je zato crvenim tepihom prošetao s majkom i suprugom, koje su i sedele kraj njih prilikom dodele nagrada.

Prvi deo pesme Gaga je sedela za klavirom, a Kuper je stajao preko puta nje, ali u drugom joj se delu pridružio za klavirom.

Naslonjeni jedno na drugo dovršili su pesmu u zagrljaju što je bilo dovoljno da podstakne još jednom pitanja ima li među njima više od prijateljstva.

Par već godinama sarađuje, a tokom snimanja filma ‘Zvezda je rođena’ zbližili su se još više. Navodno su počeli i češće da izlaze, posećuju se kod kuće…

 

Međutim, nastup na Oskarima među prvima je aplauzom pozdravila upravo Kuperova žena, Irina Šajk, koja je odmah ustala sa svog mesta, a za njom se na noge digla i cela dvorana.

Primajući Oskara za najbolju pesmu Lejdi Gaga nije suzdržavala emocije:

- Bredli, ne postoji osoba na ovoj planeti koja je mogla ovo da otpeva sa mnom osim tebe. Hvala što si verovao u nas. Hvala ti puno.

 

Pjesma ‘Shallow’, koju i u filmu izvode Gaga i Kuper, nagrađena je i Zlatnim globusom, nagradom BAFTA-e i Gremijem, a uz Lejdi Gagu autori su Mark Ronson, Entoni Rosomando i Endrju Vajat.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti