Bivša supruga ima samo jednu reč za vrlo emotivni nastup Bredlija Kupera i Lejdi Gage

Bivša supruga ima samo jednu reč za vrlo emotivni nastup Bredlija Kupera i Lejdi Gage

Autor: | 26/02/2019

0

Vrlo emotivni nastup Lejdi Gage i Bredlija Kupera obeležio je  91. dodelu Oskara. Na njihovu  izvedbu pesme  "Shallow" niko nije ostao ravnodušan, a vatreni pogledi i dodiri pojačali su glasine da između dvoje umetnika postoje emocije. Mnogi su kritikovali Lejdi Gagu, a jedna od onih koja ju je osudila je i  Mel Bi.

Da li su Lejdi Gaga i Bredli Kuper glumili ili je hemija među njima stvarna? (video)

 

Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove devojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je bivša "Spajsica" u emisiji Pirsa Morgana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk ?? (@irinashayksdaily) on Feb 25, 2019 at 8:43am PST


Nastup je prokomentarisala i bivša  supruga Bredli Kupera  Dženifer Esposito koja se od glumca razvela nakon samo četiri meseca braka.

Ona se nije uzdržala pa je komentarisala objavu glumca Dejvida Spejda : Postoji li ikakva šansa da se njih dvoje ne ...? - napisao je na svom Instagramu, na što je  Dženifer samo kratko napisala 'Ha'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Spade (@davidspade) on Feb 24, 2019 at 9:13pm PST


Inače,  Dženifer Esposito je nakon razvoda Bredlija nazvala vrhunskim manipulatorom.

- Postala sam jako tužna i usamljena. Prekid je došao iznenada i nije nimalo bio civilizovan, zapravo dobila sam tačno ono što sam od njega i očekivala - rekla je Dženifer tada.

Hellomagazin.rs/M.M Cover/Guliver/Getty/Instagram