Prsten vredan milione: Dženifer Lopez se verila za Aleksa Rodrigeza! (video)

Prsten vredan milione: Dženifer Lopez se verila za Aleksa Rodrigeza! (video)

Autor: | 10/03/2019

0

Dok se pre nagađalo, sada je službeno - pevačica i glumica Dženifer Lopez (49) veriila se s igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (43).

- Rekla je da - napisao je Aleks na društvenim mrežama u opisu fotografije prstena. Istu fotografiju objavila je i Džej Lo.

https://www.instagram.com/p/Buzz2J8ADNB/

Ukoliko veridba opstane i Dženifer se uda za Aleksa, to će joj biti četvrti brak. Najpre je bila s glumcem Ohani Noom (44), a zatim s Krisom Džadom (49).

Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina s pevačem Mark Entonijem (50) s kojim ima blizance, ćerku Emu Maribel i sina Maksimilijana Dejvida (11).

 

O veridbi s igračem bejzbola već se pričalo prošlog leta. Ležala je na plaži, a na ruci joj se isticao prsten. Budući da je tada par bio nerazdvojan, odmah su njeni obožavaoci krenuli da nagađaju da će 'latino diva' uskoro stati pred oltar.

https://www.instagram.com/p/BuuiAzYg-wl/

Mesec dana pre toga, pevačica je objavila pesmu a pod nazivom 'El Anillo', u prevodu 'Prsten' koja je 'pomogla' glasinama. Dženifer u tekstu pesme traži od svog partnera da je zaprosi, ali je u talk show-u Džimija Falona (44) rekla kako je to samo pesma i da joj veridba nije u planu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti