Kajli Džener otkriva: Ovako sam izgubila višak kilograma nakon trudnoće

Kajli Džener otkriva: Ovako sam izgubila višak kilograma nakon trudnoće

Autor: | 16/03/2019

0

Kajli Džener se nedavno na Instagramu pohvalila odličnom linijom, srećna jer je konačno izgubila sve trudničke kilograme. Mnoge je zanimalo kako je to uspela da uradi, što je i otkrila u malom razgovoru sa fanovima.

Naime, rijaliti zvezda je otkrila da se za vreme trudnoće ugojila oko 20 kilograma, i da joj je tri meseca nakon porođaja bio cilj da skine samo polovinu dobijene težine.


Ona tvrdi da je potrebno godinu dana da se telo vrati u normalu nakon trudnoće, i ističe da je svoj cilj postigla samo dijetama, jer nije veliki fan vežbanja.

-Ja sam prirodno mršava osoba, kao moja sestra Kendal, ne skroz kao ona, jer je ona ima status modela. Ali, da, uvek sam imala veoma ravan stomak. A konačno sam ga vratila tek nedavno. Osećam da to ima velike veze sa ishranom – želim picu, testeninu, mnogo recepata, ali svega sam se odrekla, bolje sam jela i smatram da mi je to pomoglo, izjavila je Kajli u lajv videu.


Ona kaže da je tokom trudnoće mnogo jela, uključujući i jaja, koje ne podnosi.

-Jela sam ih tri puta na dan. Jela sam mnogo, mnogo hrane, zbog toga su mi govorili da nosim devojčicu, jer sam žudela za slatkim i slanim, što se ispostavilo kao istina- zaključuje Kajli.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: kajli džener