Dečko Džordža Majkla ljut na medije: Mi smo se voleli, nemam veze s njegovom smrću

Dečko Džordža Majkla ljut na medije: Mi smo se voleli, nemam veze s njegovom smrću

Autor: | 07/01/2017

0

Fadi Favaz, dečko nedavno preminulog Džordža Majkla ljutito je reagovao na medijske spekulacije da su ga organi reda ispitivali zbog navodnih sumnjivih okolnosti pod kojima je umro slavni pevač.

Fadi je "postao" glavni osumnjičeni za smrt Džordža Majkla, jer je upravo on pronašao Majklovo telo u njegovom domu u Oksfordširu u rano jutro 25. decembra prošle godine.

Zbog toga su britanski tabloidi pohitali da objave da je Fadi sumnjiv i da policija ne veruje da je pevač preminuo od posledica predoziranja narkoticima, zbog čega su još jednom razgovarali sa Fadijem, ali i svima koji su u nedelji pre nego što je pevač preminuo bili u kontaktu s njim.

Dečko Džordža Majkla naljutio fanove pevača!

Fadi, koji se pet godina zabavljao sa Majklom, pobesneo je zbog spekulacija da je bio umešan u Majklovu smrt, ali i zbog toga što ga mnogi optužuju da je iskorišćavao pevača, i negirao da im se veza raspala pre nego što je Majkl preminuo.

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on Dec 30, 2016 at 2:54pm PST

- Mnogo smo se voleli i bili smo zajedno. Zašto bih bio u njegovoj kući da nije tako? Bio sam tamo poslednjeg dana njegovog života - rekao je Fadi.

On je u izjavi za "Daily Mail" naveo da je imao veoma dobru saradnju sa policijom.

- Policajci su bili sjajni, pružili su mi podršku. Ponašali su se onako kako treba da se ponašaju prema osobi kojoj neko blizak umre. Nisu me ni za šta optužili.

Dečko Džordža Majkla se emotivnom porukom oprostio od pevača

Fadi je bivši frizer, a sada pokušava da izgradi karijeru kao fotograf. On je policiji rekao da je tkobne noći zaspao u kolima, i da je Majklovo telo pronašao ujutru, kada je došao da ga probudi.

Sumnje da je Majkl preminuo od droge pojavile su se nakon toksikološkog izveštaja, ali detalji nisu poznati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Džordž Majkl

Pročitajte još

Najnovije vesti