Bivši ljubavnik ocrnio Džordža Majkla: Bio zavisan od antidepresiva i mrzeo je Božić

Bivši ljubavnik ocrnio Džordža Majkla: Bio zavisan od antidepresiva i mrzeo je Božić

Autor: | 16/01/2017

0


Džordž Majkl je bio zavisnik od antidepresiva i "koka-kole", tvrdi njegov bivši ljubavnik Karlos Arturo Ortiz.

Prema rečima ovog 59-godišnjaka, par je proveo jednu strasnu noć u Australiji 2013. godine nakon što ga je pevač kontaktirao putem veb portala za gej osobe. Kazao je kako je Michale otvorio vrata samo u donjem delu pidžame.

Frizer iz Kolumbije koji živi u Australiji rekao je da mu je bilo jasno da je Džordž nesrećan i da nije bio iznenađen kada je čuo da je umro.

Neostvareni san: Džordž Majkl očajnički želeo da postane otac i osnuje porodicu

Ortiz tvrdi kako mu je pevač rekao da je zavisan od antidepresiva i da u galonima pije "koka-kolu", ali retko alkohol. Takođe, kaže da Džordž Majkl mrzeo Božić "zbog dece koja su trčala okolo".

- Vest o Džordžovoj smrti me je pogodila, ali me nije iznenadila. Bio je izuzetan, divan muškarac, ali melanholična osoba, i plašio sam se da bi mogao da se ubije. Priznao mi je da je zavisnik i da je nesrećan - rekao je Ortiz za "Sunday People".

On se prisetio se da je Džordž Majkl nestao na 20 minuta tokom njihovog druženja ne bi li se našao s prijateljem. Doneo je flašu čiji je sadržaj nasuo u svoju čašu i popio, ali nikada o tome nisu razgovarali.

Bivši ljubavnik dao je intervju nakon što je policija proširila istragu jer je uzrok smrti za organe reda navodno neubedljiv. Policija pregleda i sminke nadzornih kamera ispred kuće i proverava automobile koji su tuda prolazili, i razgovaraju s vlasnicima.

- Veliki broj automobila je ušao u njegovo dvorište danima pre njegove smrti. Sada pokušavamo da dobijemo informacije o tome šta se dešavalo - rekao je policajac blizak istrazi.

Ko će naslediti milione Džordža Majkla?

Džordž Majkl je pronađen mrtav u svom domu 25. decembra prošle godine, a pronašao ga je njegov partner Fadi Favaz.

Istragom je utvrđeno da je popularni pevač bio na rehabilitaciji u centru gde se leče bogati zavisnici od droge i alkohola. Klinika "Kusnacht Practice" se nalazi u blizini Ciriha, a sedam dana terapije košta 80.000 evra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Džordž Majkl

Pročitajte još