Tom Hardi bi voleo da bude novi Džejms Bond, ali pod jednim uslovom

Tom Hardi bi voleo da bude novi Džejms Bond, ali pod jednim uslovom

Autor: | 16/01/2017

0

Premda su Danijel Krejg i Sem Mendez snimili neke od boljih filmova o tajnom agentu 007, izgleda da je njihovoj saradnji ipak došao kraj.

Dok se Krejg nećka, i nikako da se odluči hoće li ili neće da snimi novi film o Džejmsu Bondu, neki novi glumci krenuli su u svoju kampanju za preuzimanje jedne od popularnijih uloga na planeti.

Tim povodom se oglasio i Tom Hardi, pa je postavio načelne uslove pod kojima bi otelotvorio najpoznatijeg tajnog agenta.

Tom Hardi u ulozi čuvenog gangstera Al Kaponea

Kako je i sam rekao, dobar deo njegovog pristanka zavisi od toga ko bi režirao 25. film o Džejmsu Bondu.

- Kris Nolan bi bio izvrstan. To bi bilo kul. Stvarno kul. Pitam se kako bi u tom slučaju izgledao novi nastavak, a kada bi Kristofer Nolan preuzeo režiju, uspeo bi da u franšizu unese i nove elemente - rekao je Tom Hardi kada su ga pitali o tome s kojim bi rediteljem radio ako bi mu ponudili ulogu u filmu.

Tom Hardi u mini seriji o mističnoj Engleskoj (video)

Bonda očekujemo u novom filmu, 25. po redu, tokom 2018. godine, ali još nema konkretne naznake da će glumiti Danijel Krejg.

Tom Hardi je trenutno u fokusu javnosti zbog svoje serije "Taboo", dok Kristofer Nolan radi na post-produkciji svog novog filma, ratne drame "Dankirk".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: tom hardi