Geri Halivel postala mama po drugi put: Stigao je Montegi Džordž Hektor Horner

Geri Halivel postala mama po drugi put: Stigao je Montegi Džordž Hektor Horner

Autor: | 21/01/2017

0

Nekadašnja članica pop senzacije "Spice Girls", Geri Halivel Horner (pozbatija kao Džindžer Spajs) objavila je na društvenim mrežama da je na svet donela dečaka kojem su ona i njen suprug Kristijan Horner dali ime Montegi Džordž Hektor Horner.

Ponosna mama je na Instagram postavila preslatku fotografiju  na kojoj u svojoj ruci drži maleno stopalo svog sina i time izazvala lavinu emotivnih komentara.

Mama Geri je dodala da su Olivija i Blubel dobile najepši poklon - malenog brata.

Geri Halivel i Kristijan Horner: Dan za pamćenje

 

Ovo je inače prvo dete koje je Geri (44) dobila u braku sa Kristijanom Hornerom (43), menadžerom tima Formule 1, za koga se udala u maju 2015. godine. Par se zabavljao od 2014. godine.

 

Hello. ❤

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on Jan 20, 2017 at 12:43pm PST

Pop zvezda je takođe mama desetogodišnje devojčice Blubel Madone, čiji je otac scenarista Saša Džervajz. Njen sadašnji suprug takođe ima dete iz prethodne veze, ćerku Oliviju, koju je dobio sa Beverli Alen.

Geri Halivel: Verujem u ljubav iz bajke

 

Jedna zanimljivost je i da je maleni Montegi rođen na isti dan kada i koleginica njegove mame, bivša Spajsica, Ema Banton, koja je na Tviteru objavila koliko je srećna zbog toga, nakon što je Geri objavila da se porodila:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: geri halivel