Bijonse o svojoj majci: Ona nas je naučila da tražimo inspiraciju u umetnosti

Bijonse o svojoj majci: Ona nas je naučila da tražimo inspiraciju u umetnosti

Autor: | 23/01/2017

0

Bijonse ima onu "moć" koju poseduju velike zvezde da javnost, posebno njeni mnogobrojni obožavaoci pomisle da je jako dobro poznaju, a da istovremeno ne otkriva previše o svom privatnom životu.

Ono što je javnosti predstavljeno kao Bijonse zapravo je brižljivo kreirana ličnost, ali ipka postoji jedna osoba o kojoj i ona i njena sestra Solanž pričaju uvek s mnogo ljubavi, i bez zadrške, a reč je o njihovoj majci Tini Nouls Loson.

Bijonse dobila još jednu apsurdnu tužbu (video)

Bijonse je sada za "New York Times" govorila o svojoj majci koja joj je oduvek bila inspiracija.

Tina ima veliku umetničku kolekciju afromaričkih umetnika što je, kako je sama priznala, bilo veoma važno za odrastanje Bijonse i Solanž.

Povratak u detinjstvo: Ovako je izgledala Bijonse kada je imala samo 10 godina (video)

- Smatram da je bilo važno što nas je majka okružila pozitivnim, snažnim slikama afričkih i afroameričkih umetnika. Sada možemo da se ugledamo na njih i vidimo sebe u njima. Moja majka je neprestano ulagala svoje vreme ne bi li učinila da se žene osećaju lepo, bez obzira da li su sedele u njenoj frizerskoj stolici ili dok je šila haljine za devojke iz crkve. Njena umetnička kolekcija uvek je pričala priče o ženama koje žele da urade isto - rekla je Bijonse.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse