Kajli Džener uplatila 10.000 dolara za sahranu oca najbolje drugarice

Kajli Džener uplatila 10.000 dolara za sahranu oca najbolje drugarice

Autor: | 26/01/2017

0

Neka prijateljstva traju čitavog života, i u dobru i u zlu, pa tako i prijateljstvo između Kajli Džener i njene drugarice Džordin Vuds.

Prošle nedelje, Džordin je izgubila oca koji je preminuo od adenokarcinoma, koji je bio u terminalnoj, četvrtoj fazi. U tim teškim trenucima Džordin je mogla u potpunosti da se osloni na svoju najbolju drugaricu Kajli, koja je bila uz nju. Ona nije bila samo emotivna podrška za Džordin, već je pomogla i na drugi način.

Kajli Džener: Osećala sam se strašno, mislila sam da niko ne želi da me poljubi zbog mojih usana (video)

Kajli je uplatila oko 10.000 dolara za sahranu, da bi na taj način barem malo olakšala porodici svoje prijateljice. Novac je uplatila u fond koji je porodica osnovala dok je lečenje bilo u toku, a koji je bio predviđen za nabavku neophodnih lekova i preparata. Kajli je smatrala da je to najmanje što može da učini i olakša svojoj prijateljici teške dane.

Ona je na svom Instagram profilu postavila fotografiju sa svojom drgaricom uz reči:

- Moj vatreni bik, moj brat, moja sestra po duši. Dajte Džordi i njenoj porodici malo podrške i molite se za njih. Volim te od kada znam za sebe. Ti si moja druga polovina... Kada ti plačeš i ja plačem - napisala je emotivna Kajli.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Jan 19, 2017 at 9:44am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: kajli džener