Suzan Sarandon sprema još jednu moćnu ulogu

Suzan Sarandon sprema još jednu moćnu ulogu

Autor: | 01/02/2017

0

Suzan Sarandon je poželela da se okuša u televizijskom formatu, pa je odlučila da u biografskoj seriji prihvati ulogu čuvene oskarovke Bet Dejvis.

Na "protivničkoj" strani, kao najveća konkurencija, pojaviće se takođe slavna Džesika Lang, koja će otelotvoriti najveću suparnicu Bet Dejvis iz takozvanog "zlatnog doba Holivuda" - glumicu Džoan Kroford.

Zavodljiva Suzan Sarandon u reklamnoj kampanji Marka Džejkobsa

Bet Dejvis i Džoan Kroford su, osim svojih legendarnih glumačkih angažmana, u istoriji filma poznate i po svom velikom sukobu koji je nastao nakon što su zajedno snimale kultni triler "What Ever Happened to Baby Jane" 1962. godine, kada su glumice postele velika konkurencija jedna drugoj.

Iako dobre prijateljice, Suzan Sarandon i Džesika Lang odlično su se uklopile u svoje uloge i ne treba sumnjati da će konačni rezultat biti novi filmski biser u njihovim bogatim karijerama.

Suzan Sarandon: Mojoj deci bilo je teško što idem na sastanke s momcima

Još nije poznato kada će serija biti prikazana, ali se zna da će prva sezona baviti događajima za vreme snimanja pomenutog filma i da će im se na setu pridružiti Keti Bejts, Alfred Molina i Stenli Tuči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: suzan sarandon