50 nijansi urnebesnije: Elen Dedženeris i seksi "Gospodin Grej" u krevetu (video)

50 nijansi urnebesnije: Elen Dedženeris i seksi "Gospodin Grej" u krevetu (video)

Autor: | 01/02/2017

0

Džejmi Dornan, neodoljivi Grej iz filmova franšize koja se zahuktava, "50 nijansi", gostovao je kod Elen Dedženeris, ali nije ni slutio u šta će se intervju pretvoriti, šta će ga sve Elen pitati, ali i naterati da uradi!

Elen je na samom početku intervjua krenula da propituje Džejmija o "spravicama" iz crvene sobe u filmu. Naravno, bez promene izraza na licu i bez nagoveštaja osmeha, pitala je Džejmija da li je i sam koristio te sprave koje je Grej koristio u filmu. Džejmi je pokušao da objasni da svi ljudi ponekad koriste "neke spravice", ali ne baš na način kao i Grej.

Ali Elen se tu nije zaustavila...

- Da li si odneo neku od tih stvarčica kući? Možda je tvoja supruga rekla: O dragi ponesi ono iz crvene sobe da se igramo? - provocirala je Elen, a Džejmi je verovatno pocrveneo, mada se od brade nije moglo primetiti.

- Ne, nikako! Moja žena nije ništa tražila, nisam ništa odneo kući - objasnio je Dornan da njegova supruga nije imala želju da isproba ništa što je videla u filmu.

Dok ga je neumoljiva Elen propitivala u pozadini na velikom ekranu su išle scene iz filma, gde vidimo Dornana koji je polunag.

- Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada si sa bradom, kakvo je stanje sa dlakama kod tebe? Koliko si maljav? Jesi li svuda maljav? - rafalno je ispitivala Elen dok se "Grej" vrpoljio u stolici i pokušavao da plastično objasni količinu svoje maljavosti, no to mu nije polazilo za rukom.

- Znaš li da si odgovoran za mnoge trudnoće ovih dana? - uspela je da ponovo šokira Džejmija - Gedajući tvoje "nijanse" žene su počele masovno da ostaju u drugom stanju! - rekla je ona.

- Nisam znao za to, zaista? - odgovorio je zbunjeni Dornan.

- Verujem da ćeš snimiti još neki nastavak ovog filma, a ja sam iz tog razloga napisala jednu scenu, te bih volela da mi pomogneš da je odigramo. Ako budu gledali scenaristi, režiseri, možda se i nađe u nekom nastavku - izazvala je Elen Dornana, a onda je usledio zaista pravi šou!

Da vam ne bismo prepričavali ovu izuzetno "seksi" scenu, pogledajte i sami i posebno obratite pažnju na Elenin izbor "seksi stvarčica" i njen autfit!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty