Gvinet Paltrou vam poručuje: Oslobodite se bivšeg, spalite gaćice i brushaltere!

Gvinet Paltrou vam poručuje: Oslobodite se bivšeg, spalite gaćice i brushaltere!

Autor: | 05/02/2017

0

Holivud je mesto gde će spaljivanje donjeg veša, posebno firmiranog i preskupog, postati novi trend, ako je suditi po novim savetima koji nam stižu od Gvinet Paltrou i njenih saradnica.

Do sada smo sa Gvinetinog sajta mogli da saznamo o njenim čudnim seksualnim igračkama, o tome da je s njima razvila snažne vaginalne mišiće i da su njeni "gedžeti" potrebni da biste bili u trendu, a sada je došao red i na savete za sve one koje su ostavljene...

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/gvinet-paltrou-prodaje-stvari-koje-zenama-garantuju-dobar-seksualni-zivot/

- Potrebno je da spalite sav veš koji ste nosile dok ste bile u vezi sa bivšim, jer te stvari sadrže "toksične" materije i loša sećanja kojih se treba rešiti - piše između ostalog na sajtu Gvinet Paltrou.

- Lagano bacajte stvari u vatru i gledajte kako gore i nestaju, tako će i vaša ružna sećanja izgoreti. Ovo je najbolji način da se oslobodite prošlosti i bivšeg ljubavnika i krenete dalje rasterećeni.

Verujemo da ovaj "ritual" možda i nje loš kao ideja, ali pre nego što se latite šibice i benzina razmislite: Da li će tog bivšeg "zaboleti" činjenica da ste ostali i bez njega, ali i bez finog veša, kao i bez para koji ste dali za tu istu finu čipku, nežan pamuk...

Možda Gvinet ima uslova (novca) da se bavi ovim ritualima, ali nismo sigurni da će zaživeti baš svuda na svetu, posebno u Srbiji.

Da li biste uradili ovako nešto?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: gvinet paltrou