Spektakl za Bali-bega u Dubaiju i honorar od 500.000 dolara!

Spektakl za Bali-bega u Dubaiju i honorar od 500.000 dolara!

Autor: | 11/02/2017

0

Najpopularniji turski glumac Burak Ozčivit (32) boravio je nedavno u Dubaiju na poziv šeika Ela Maktuma, koji mu je priredio druženje s tamošnjim obožavaocima. U popularnom tržnom centru City walk došlo je čak 10.000 ljudi da pozdravi čuvenog Bali-bega iz "Sulejmana Veličanstvenog".

Burak je bio prijatno iznenađen spektakularnom dobrodošlicom koja je, sudeći po fotografijama okačenim na društvene mreže, ličila na atmosferu s koncerta neke pop zvezde.

Šeik je za ovaj angažman atraktivnog Turčina nagradio s pola miliona dolara. Turski mediji prenose i to da je Ozčivit toliko oduševljen tom egzotičnom destinacijom da je predložio verenici, glumici Fahrije Evdžen, da se venčaju u Dubaiju. Kod zvezde bosforskih melodrama očigledno da "nema zime", jer imajući u vidu njegove basnoslovne honorare i to da je Fahriji poklonio verenički prsten vredan 25.000 dolara, svadba u Emiratima bila bi za njega prava sitnica. Ukoliko bi, pak, šeika uzeo za kuma, možda bi i svadbu dobio gratis, prenose Novosti.

Burak je rođen 24. decembra 1984. godine ( znači u horoskopu jarac) u Istanbulu u Turskoj. Završio je Fakultet likovnih umetnosti. Izabran je za najboljeg turskog modela 2005. godine, i to mu je bio samo početni korak u obećavajućoj karijeri.

Međutim, iako je danas jedan od najplaćenijih i najobožavanijih glumaca, Burak nije rođen u bogatoj porodici i za svoj položaj se borio. Kao i mnoge njegove holivudske kolege, karijeru je započeo kao model.

Burak Ozdživit: Beograd je prelep, dolazim ponovo i to uskoro!

- Kad sam na početku karijere bio model, svi su me znali zbog lepog lica. Ni danas nisam uspeo da se rešim te etikete. Ne bih hteo da me u glumačkom svetu pamte samo kao zgodnog frajera koji glumi samo fatalne zavodnike - izjavio je jednom prilikom Burak.

Sem lepog lica i problema koje mu je ono donosilo da ga ozbiljno prihvate u svetu glume, Burak se suočavao i sa tračevima koji su ga proglasili gejem, jer se ni uz jednu devojku nije dugo zadržao. Njegova prva verenica Cejlan je poticala iz imućne porodice, a njeni roditelji su smatrali da je on nije dostojan.

Burak Ozčivit: Bali-beg i ja se ne razlikujemo mnogo, i za mene i za njega ljubav je svetinja

- Nije to bio moj jedini problem sa njima. Nije im se svidelo ni to što sam odrastao u siromašnoj porodici. Cejlanina majka je poznata modna dizajnerka, živeli su u raskoši i nikad im ništa nije nedostajalo, a moji roditelji su jedva spajali kraj sa krajem. Otac je radio u zalagaonici na jugoistoku Turske, ali toga se nikad nisam stideo. Moje poreklo me je naučilo da uvek treba biti skroman. Novac je prolazan i nikome ne garantuje sreću - izjavio je tada lepi Bali-beg.

Danas je on u srećnoj vezi sa Fahrije Evdžen, sa kojom planira da se skrasi, mada, kako se šuška ona nije oduševljena kad njen dragi snima sa zgodnim koleginicama! Fahrije je naime ubeđena da bi je dragi mogao prevariti s koleginicom Neslihan Atagul na snimanju nove serije, a njeni ispadi naveli su ga da ozbiljno razmisli o otkazivanju venčanja!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram

Pročitajte još