Lubav i dalje traje: Prvi selfi Džastina Terua i Dženifer Aniston za njen rođendan (video)

Lubav i dalje traje: Prvi selfi Džastina Terua i Dženifer Aniston za njen rođendan (video)

Autor: | 12/02/2017

0

Džastin Teru i Dženifer Aniston su u braku od 2015 godine kada su se zakleli jedno drugome na večnu ljubav, ali su izgleda tada i sklopili dogovor da nikako neće praviti zajedničke selfije i da će pokušati da se što manje pojavljuju u tabloidima! Ipak, pravila su tu da se krše, te je i selfi-pravilo otišlo u zaborav!

Džen je u subotu, 11 februara napunila 48. godina, a to je bila prilika da Džastin najzad popusti i objavi njihov zajednički selfi na svom Instagram profilu.

Naravno, pošto je ovo veliki iskorak za njega, bio je i škrt na rečima, te je uz fotografiju napisao skraćenu verziju rođendanske čestitke: "HBDJ❤ XO"

A photo posted by @justintheroux on Feb 11, 2017 at 6:05pm PST

Ipak, Džastin je već imao prvi "izlet van pravila" te je postavio jednu Dženiferinu sliku u decembru 2015. godine nazvavši je: “woman crush Wednesday”. Na njoj je Džen u božanstvenoj crvenoj Valentino haljini koju je nosila na dodeli Oskara.

Povratak u detinjstvo: Ovako je Dženifer Aniston izgledala kao devojčica

 

Ovaj čudnovati par se prvi put sreo 2011 na snimanju filma "Wunderlust", a zvanično su se venčali 2015 godine u njihovom domu u Kaliforniji. Iako su u vezi i braku već šest godina, ovo je treća fotografija sa Dženifer koju je Džastin postavio na svoj Instagram.

 

Jedna je iz februara prošle godine, na kojoj Džen zamišljeno gleda Pariz iz restorana na Ajfelovoj kuli, a to je bio Džastinov drugi iskorak iz pravila!

Prošlog novembra, Dženifer je za Marie Claire pričala o svom braku:

- Ono što sigurno znam je da sam obožavana, ma u kom stanju bila ili kako izgledala! - objasnila je lepa glumica kako se oseća kraj supruga.

Iako još uvek nemaju dece, njih dvoje se zaista vole i Džen se ne oseća zapostavljenom niti ima problema u braku zbog toga.

 

Izgleda da je njihov "recept" u borbi protiv tabloida delotvoran, a i njihova ljubav je, ako je suditi po retkim, ali nežnim objavama, zaista ona prava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty