Kejt Midlton svojom otmenošću i stilom zasenila holivudske zvezde (video)

Kejt Midlton svojom otmenošću i stilom zasenila holivudske zvezde (video)

Autor: | 12/02/2017

0

Princeza Kejt je održala lekciju iz glamura holivudskim zvezdama, kada se pojavila na crvenom tepihu povodom dodela nagrada Britanske akadmemije filmske i televizijske umetnosti (BAFTA).

Ovo je inače bio njen debi na ovoj manifestaciji koja se smatra britanskom verzijom američkog Oskara.

Kejt Midlton je crvenim tepihom prošetla zajedno sa holivudskim zvezdama, među kojima su bile i Meril Strip, Emili Blant i Ejmi Adams. Kejt i Vilijam su svojm pojavom uzburkali gomilu koja je stajala u iščekivanju da pozdravi članove kraljevske porodice i da vidi holivudske zvezde.

Međutim, nije samo publika bila oduševljena njihovom pojavom, već su se i mnogi "slavni vratovi" iskrivili u pokušaju da dobro osmotre Kejt i Vilijama!

Kejt je nosila dugu floralnu haljinu koja nosi potpis čuvenog Aleksandera Mekvina, a kosa joj je bila pokupljena u klasičnu nisku punđu. Haljina je otkrivala vojvotinjina ramena i naglašavala bistu, dok je bogatstvo i lepota materijala dolazila do izražaja u kroju donjeg dela haljine. Vilijam je izgledao elegantno i svečano u klasičnom smokingu.

Vojvotkinja od Kembridža je svoj izgled upotpunila visećim minđušama za koje je Kensigton palata odbila da potvrdi da li su Kejtine ili su za tu priliku "pozajmljene" iz neke kraljevske kolekcije.

Dodela nagrada se održavala u čuvenom Royal Albert Hall, koji se nalazi nedaleko od Kensigtonske palate gde Vojvotkinja živi sa princom Vilijamom i njihovom decom, malenim princom Džordžom i princezom Šarlot.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti