Baka Nina Kluni otkrila tajnu: Da, biće dečak i devojčica!

Baka Nina Kluni otkrila tajnu: Da, biće dečak i devojčica!

Autor: | 14/02/2017

0

Pošto je, nakon meseci spekulacija, potvrđeno da Džordž i Amal Kluni očekuju prinovu, i to blizance, baka Nina Kluni nije mogla da krije tajnu i čitavom svetu je otkrila i pol beba!

- Biće od svakog po jedno! Da, dečak i devojčica! To je ono što su mi preneli. Kako čudesno! Moj suprug i ja smo neverovatno uzbuđeni - izjavila je Nina za RadarOnline.

Džordž sa mamom Ninom i tatom Nikom

Uzbuđena baka Nina je naglasila da je njen Džordž bio zakleti neženja dok nije upoznao Adel, ali je otkrila i da blizanci ne moraju da budu rođeni istog dana, pa ni godine:

- Džordžova starija sestra Adelija ima blizance, jedno ima 20 a drugo 25 godina, potpuno su isti - kroz smeh je objasnila Nina ovu "čudnu" pojavu u porodici Kluni.

Dupla radost u porodici Kluni: Amal čeka blizance!

Pošto je jasno da Džordžova mama dobro upoznata sa celom pričom oko Amaline trudnoće, pomislili smo da možda zna i koja će imena dobiti dečak i devojčica.

- Nisu mi rekli kako će ih nazvati. To prepuštam Džordžu i Amal - rekla je Nina.

Mama Džordža Klunija presrećna: Moj sin i Amal će biti divni roditelji!

Džordž je inače upoznao Amal sa svojim roditeljima, mamom Ninom i TV veteranom Nikom Klunijem, godinu dana pre nego što će se venčati u septembru 2014.

- Nismo mogli da budemo srećniji - rekla je Nina tada za RadarOnline - Na intelektualnom nivou oni su jednaki. To je za njega vrlo važno. Amalin svet je toliko drugačiji od holivudskog života. Oni dele zajednički smisao za humor, za zabavu i oboje su vrlo brižne osobe.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/splash