Adel je zaista tužna: Deo mene je umro kada Bijonse nije osvojila nagradu!

Adel je zaista tužna: Deo mene je umro kada Bijonse nije osvojila nagradu!

Autor: | 15/02/2017

0

U nedelju uveče bila je velika noć za Adel koja je osvojila pet Gremija, što čini sveukupno njih petnest u dosadašnjoj karijeri. Među nagradama su bile tri najvažnije za Album godine, Snimak godine i Pesmu godine. Iako bi neko slavio tako dostignuće, nagrada za Album godine rasplakala je Adel. Britanska muzička diva smatrala je, kao i velika većina, da je ta nagrada trebalo da ode u ruke Bijonse za album "Lemonade".

To je istakla i u svom govoru prilikom preuzimanja nagrade kojim je rasplakala i Queen Bey.

U bekstejdžu tokom press konferencije, Adele je priznala da joj se srce slomilo kad Bijonse nije osvojila tu nagradu:

- Kao što sam rekla u svom govoru, moj Album godine je 'Lemonade' - objasnila je novinarima.

- Deo mene, kao Beyonceinog fana, je umro, neću lagati. Skroz sam navijala za nju, glasala sam za nju. Osećala sam da je njeno vreme da osvoji. Šta pobogu treba da uradi da osvoji Album godine?

Polomila statuu i jedan deo dala Bijonse: Adel velika pobednica na dodeli Gremi nagrada

Otkrila je da je razgovarala sa Bej pre i nakon pobede.

- Razgovarala sam sa njom kako bi joj rekla koliko sam počastvovana i privilegovana što sam nominovana zajedno sa njom. Razgovarali smo i posle i bila je vrlo graciozna i skromna, kao uvek, kao što očekujemo. I razlog zašto želim nešto da kažem je taj što je 'Lemonade' moj Album godine. Ona je moja ikona celog života.

Bijonse kao boginja u zlatnom osvojila publiku (video)

Kao da nam nije jasno koliki je Adel fan Bijonse, pevačica je nastavila o ljubavi prema svom idolu kojeg prati od 1998. godine:

- Osećaj kad sam prvi put čula pesmu Destiny's Child 'No No No' je isti kao onaj kad sam prvi put čula 'Lemonade' prošle godine. Imam prijateljstva koja se temelje na tome da smo fanovi Bijonse. Ne možeš da budeš u mom životu ako ne voliš Bijonse. Jednostavno ne možeš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: adel bijonse