Mik Džeger umalo nije poginuo zbog želje da oseti "slobodu seoskog načina života"

Mik Džeger umalo nije poginuo zbog želje da oseti "slobodu seoskog načina života"

Autor: | 16/02/2017

0


Britanska izdavačka kuća "Džon Blejk" otkrila je da poseduje vrlo zanimljivo štivo: memoare Mika Džegera koje mu je slavni muzičar dao pre tri godine s namerom da ih objavi.

To je, međutim, sprečila iznenadna tragična smrt Džegerove partnerke, modne dizajnerke Loren Skot nakon koje je promenio mišljenje i stopirao objavu.

Osmi put tata: Mik Džeger dobio dete u 73. godini!

Memoare je napisao sam frontmen "Rolingstonsa" u tokom osamdesetih godina prošlog veka, u kojima je otkrio razne ludosti kojima je tada bio sklon.

U njima je, danas 73-godišnji roker otkrio da je pod uticajem LSD-ja pravio svakakve gluposti, među kojima je i kupina velikog imanja Stargroves u Hempširu.

Džeger je opisao i kako je na tom imanju jednom umalo poginuo kada je zajahao konja bez sedla jer je želeo da oseti "nesputanu slobodu seoskog načina života". Pošto do tada nikada niko nije jahao tog konja, Džegerov njegov podvig se umalo nije završio tragično.

Kit Ričards o Miku Džegeru: On je snob

Ipak, zbog pomenute tragedije koje mu se dogodila kada je Loren sebi oduzela život, memoari nisu objavljeni kada je bilo planirano jer Mik nije želeo da u vreme njegovog tugovanja svet čita o njegovim suludim avanturama.

Izdavačka kuća je otkrila i kako je reagovala Džegerova majka kada je on, nakon dvogodišnje svetske turneje, na kojoj su alkohol i opijati bili neizostavni stimuilans, posetio roditeljski dom. Majku Evu, koja je bila frizerka, šokirala je samo - Mikova loša frizura.

Džegerov menadžer, a ni sam Mik, nisu za sada komentarisali ove navode.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: mik džeger

Pročitajte još

Najnovije vesti