Džordž Kluni najzad o Amal i blizancima na putu: Biće to jedna velika avantura (video)

Džordž Kluni najzad o Amal i blizancima na putu: Biće to jedna velika avantura (video)

Autor: | 22/02/2017

0

Dok su svi njegovi prijatelji imali što šta da kažu nakon vesti da će Džordž i Amal Kluni postati roditelji blizanaca, holivudski superstar je ćutao i čekao pravi momenat. Najzad je rešio da i on progovori i objasni kako se oseća, ali i šta misli da ga čeka...

Da par očekuje blizance bila je vest koja je kao bomba odjeknula širom sveta, a novinski članci su neprestano izveštavali o pojedinostima do kojih su došli posrednim putem. Džordž i Amal su kratko rekli da je vest tačna i od tada se nisu oglašavali.

Ipak, Džordž, koji je presrećan zbog toga što će uskoro postati otac, nije više mogao da ćuti.

Tokom intervjua za francuski program Rencontres de Cinema u razgovoru sa filmskim novinarem Lorenom Vejlom, Džordž — koji je dobio nagradu Cezar u Francuskoj ovog vikenda - nije mogao a prestane da se smeši kada su ga upitali o najvažnijoj vesti u njegovom životu.

- Zaista smo srećni i uzbuđeni. To će biti jedna velika avantura - rekao je Džordž i dodao - Nekako smo sve to prihvatili širom otvorenih ruku.

Džordž se takođe osvrnuo i na to kako su njegovi drugari bili puni razumevanja i "podrške" kada im je rekao za novosti.

- Prvo je zavladala potpuna tišina, a onda su svi počeli da "plaču" kao bebe, tako da je čitava grupa oko stola gde smo sedeli htela da se "uguši" od smeha!

Met Dejmon: Džordž Kluni je “tata – matorac”, ima već 55 godina! (video)

Naravno, neizbežna je bila i salva šala na račun Džordžovih godina, jer većina njegovih prijatelja ima odraslu decu koja su već na koledžu. Međutim, Džordž je pronašao rešenje i za to, podsetivši ih na čuveenog francuskog glumca Žan-Pol Belmonda (89) koji je sa svojom drugom suprugom,  Natali Tardivel, dobio dete 2003. kada mu je bilo 70 godina.

- Tako da se ja osećam malo bolje jer ću sa tek 56, koliko ću do tada napuniti, postati otac blizanaca! - Objasnio je Kluni kroz smeh.

 

U međuvremenu, Džordžova mama Nina nije mogla da čuva tajnu, pa je čitavom svetu objavila da njen sin i Amal očekuju dečaka i devojčicu!

Baka Nina Kluni otkrila tajnu: Da, biće dečak i devojčica!

Džordž sa mamom Ninom i tatom Nikom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty