Mama Džordža Klunija presrećna: Moj sin i Amal će biti divni roditelji!

Mama Džordža Klunija presrećna: Moj sin i Amal će biti divni roditelji!

Autor: | 11/02/2017

0
Džordž sa mamom Ninom i tatom Nikom

 

Ponosna mama Džordža Klunija, Nina, otvoreno je pričala o tome šta oseća povodom vesti da će postati "dupla" baka već u junu, kao i šta misli kakvi će roditelji biti Amal i njen sin u razgovoru za Us Weekly.

Kao i svaka ponosna mama, Nina obožava svog sina Džordža, te misli da će on biti fenomenalan kao otac.

- Ne mogu da vam objasnim koliko smo srećni zbog Džordža i Amal! Ne bih mogla da zamislim dvoje ljudi koji bi bili savršeniji za roditelje od njih dvoje  - priča uzbuđena Nina i otkriva da su srećne vesti čuli od oboje:

- Bili smo svi zajedno i tada su nam saopštili da čekaju blizance! Bilo je toliko lepo jer su ti tako lični momenti, odnosno takve vesti izrečene u najbližem, porodičnom, okruženju.

Nina je naglasila da smatra da će njih dvoje biti zaista divni roditelji:

- Mislim da će biti sjajni roditelji i da će Amal biti savršena mama!

Amal Kluni u dizajnerskoj haljini kao grčka boginja zasenila i Džuliju Roberts

Džordžov kolega i blizak prijatelj, Met Dejmon je takođe vrlo emotivno reagovao kada mu je Džordž saopštio srećne vesti:

- Dok smo bili zajedno na setu, povukao me je u stranu i saopštio srećne vesti, gotovo sam zaplakao kada sam čuo! - rekao je iskreno Met, a šta je još svetovao svog prijatelja kao "otac sa iskustvom" možete pročitati klikom na link ispod teksta!

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/met-dejmon-odusevljen-kada-mi-je-dzordz-rekao-da-je-amal-trudna-krenule-su-mi-suze/

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty