Stigao je novi hit Enrikea Iglesiasa - vreo i seksi, pravo sa Kube (video)

Stigao je novi hit Enrikea Iglesiasa - vreo i seksi, pravo sa Kube (video)

Autor: | 25/02/2017

0

Enrike Iglesias je, baš poput svog slavnog oca Hulia, rešio da nas ponovo zavede svojim novim hitom pod nazivom "Súbeme La Radio", koji je sniman na Kubi.

Pesmu su zajedno napisali i komponovali Enrike Iglesias, Desemer Bueno i duo iz Portorika, Zion & Lennox, dok je producent "Súbeme La Radio", Karlos Paukar.

- Enrike i ja se poznajemo 12 godina i napisali smo mnogo pesama zajedno, neke od njih su bile veliki latino hitovi poput:"Bailando", "Loco", "El Perdedor", "Cuando Me Enamoro", "Lloro Por Ti", "No Me Digas Que No", "Ayer". Saradnja sa njim je uvek intenzivno iskustvo, jer uvek pokušavamo da budemo bolji, idemo korak dalje, guramo sebe napred da bi dokazali da nema granica kada pravite hit pesmu - objašnjava Desemer.

- Sarađivati sa Enrikeom Iglesiasom bila je velika čast za nas. Ponosni smo što smo deo novog svetskog mega hita. Posebno je bilo magično snimati spot na Kubi. Enrike voli da razmenjuje i ideje sa drugim umetnicima, pa nema sumnje da će ova pesma biti veliki hit - dodali su Zion&Lennox.

Enrike Iglesias o braku: Nije neophodan papir da biste s nekim bili srećni

Španski kantautor je početkom meseca prvi put posetio Kubu kako bi snimo spot za novi singl. Predivne scene sa spektakularnih lokacija snimljene su u starom gradu Havana, koji je bio doslovno pod opsadom zbog brojnih Iglesiasovih fanova. Reagujući na velika očekivanja koja su uvek prisutna kada su njegovi novi spotovi u pitanju, Enrike je izavio:

- Siguran sam da je Alehandro uspeo da zabeleži magiju koju smo proživeli tih para dana u Havani i da se u spotu oseća radost i energija dobrodošlice koju smo osetili. Sjajno smo se zabavljali!

 

Reditelj spota Alehandro Perez izjavio je da je saradnja sa Enrikeom uvek nova avantura, jer se latino pop zvezda nikada do kraja ne drži plana, već voli iznenadne promene i improvizacije.

Hulio Iglesias: Verovali ili ne, nikad nisam upoznao Enrikeovu devojku

"Súbeme la Radio" se nastavlja na prethodni uspešan singl "Duele el Corazón". Taj singl je ukupno premašio milijardu preslušavanja i preko 2 miliona digitalnih preuzimanja, a doneo je ovom superstaru tri Latino američke muzičke nagrade i jednu nominaciju za Latino Grammy.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: Enrike Iglesias