Ovako je izgledala Kim Kardašijan sa "slatkih" 16 godina (video)

Ovako je izgledala Kim Kardašijan sa "slatkih" 16 godina (video)

Autor: | 25/02/2017

0

 

Kim Kardašijan se na dan rođendana svog preminulog oca Roberta Kardašijana, prisetila detinjstva i sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podelila dirljive fotografije iz prošlosti, kada je porodica bila na okupu, kao i video za svoj 16. rođendan...

Kim je za očev rođendan 22. februara, objavila staru porodičnu fotografiju pa je otkrila kako joj je napisao pismo nakon srednje škole o životu.

- Srećan rođendan tata! Obožavam ovu porodičnu fotografiju. Volim našu porodicu. Hvala ti na svemu. Zahvalna sam što si upravo ti moj tata - napisala je Kim na Tviteru.

A onda je pronašla pismo koje joj je ottac napisao kada je završila školu.

- Pronašla sam pismo koje mi je tata napisao, na čitave tri strane, o životu koji me čeka. Zaista je posebno kada imaš tako nešto. Čitala sam ga prošle noći - objasnila je Kim i napomenula da i ona sama piše pisma svojoj deci.

- Svake godine pišem pisma za moju decu i u njima beležim sve stvari i događaje koji su obeležili tu godinu. Sve ono što smo zajedno doživeli i kako smo se zajedno zabavljali. Predaću im pisma kada budu napunili 21. godinu! - objasnila je Kim koja se prisetila i svog prvog dana u školi, naravno uz fotografiju sa ocem.

Ponesena uspomenama odučila je da podeli i jedan do sad neviđeni video sa svog 16. rođendana.

- Pronašla sam ovaj smešni video mog tate i mene tokom mog "sweet 16" rođendana" - napisala je Kim na Tviteru pre nego što je objavila video na svojoj stranici i aplikaciji.

Tako u videu vidimo da je Kim za svoj rođendan dobila automobil, kako je i običaj kod bogatih Amerikanaca tom prilikom.

Naravno, Kim je bila oduševljena sa belim BMW-om.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: kim kardašijan