Šamar za Karla Lagerfelda od Meril Strip: On je lagao, štampana je laž, a ja još uvek čekam!

Šamar za Karla Lagerfelda od Meril Strip: On je lagao, štampana je laž, a ja još uvek čekam!

Autor: | 26/02/2017

0

Meril Strip je ipak odlučila da da zvaničnu izjavu povodom navoda čuvenog Karla Lagerfelda, da je zahtevala da bude plaćena da bi nosila njegovu kreaciju za Šanel, na svečanoj dodeli nagrada Oskar, koja se održava večeras. Meril je bila vrlo koncizna i jasna i ovo je pravi "šamar" za čuvenog kreatora.

- U izjavi gospodina Lagerfelda ne postoji nikakva "kontraverza": Karl Lagerfeld, čuveni dizajner me je oklevetao, mene i mog stilistu, kao i istaknute dizajnere čiju sam haljinu odabrala da obučem za dodelu Oskara, i to je sve objavljeno u jednoj značajnoj publikaciji  -  rekla je Meril u svojoj izjavi za People i nastavila:

-  Ta publikacija je odštampala tu klevetu, neproverivši navode. Nakon toga ta priča kreće globalno da se širi, nastavljajući, takođe u svetskim razmerama, da baca senku na moje pojavljivanje na svečanoj dodeli Oskara, na kojoj ću se pojaviti kao neko ko ruši sopstveni rekord i biva 20 put nominovan za tu nagradu, baca tamnu senku na ovu čast koja mi je ukazana u očima medija, mojih kolega i publike. Ovo ne prihvatam olako, a "generička" izjava gospodina Lagerfelda da žali zbog ove "kontroverzne izjave" ne predstavlja izvinjenje. On je lagao, štampali su tu laž, a ja još uvek čekam! - rekla je holivudska diva Meril Strip.

Prošle nedelje, Karl Lagerfeld je za magazin Women’s Wear Daily, izjavio da je Meril "izbegla da nosi" jednu Šanel haljinu koju je za nju pripremao specijalno za Oskara, naglasivši da se odlučila za dizajnere koji će joj dobro platiti da se pojavi u njihovoj haljini!

Karl Lagerfeld protiv Meril Strip: Ona je škrtica, traži novac da bi nosila “Šanelovu” haljinu

- Napravio sam skicu i počeli smo da radimo na haljini - rekao je Lagerfeld za pomenuti magazin tvrdeći da su vrlo brzo krenuli sa izradom svečane haljine za Meril.

- A onda su mi iz njenog tima javili da ne nastavljamo sa radom na haljini, jer su pronašli nekoga ko će im platiti da Meril ponese njihovu kreaciju!

Potpuni promašaj ili ne: Otkrivena voštana figura Meril Strip pred dodelu Oskara (video)

Iz glumičine PR službe je stigao odgovor na ovakvu tvrdnju, za The Hollivood Reporter, gde je rečeno da su takve tvrdnje apsurdne i protiv moralnog kodeksa dobitnce Oskara da ikada primi novac za haljinu koju bi nosila na crvenom tepihu.

Ubrzo posle ove izjave, Šanel je dao saopštenje:.

- Šanel je bio u saradnji sa stilistima gospođe Strip, zarad dizajniranja haljine koju bi ona nosila na dodeli Oskara, ali sa punim razumevanjem da je imala na raspolaganju opcije iz drugih dizajnerskih kuća. Kada smo obavešteni od stiliste da je gospođa Strip odabrala haljinu drugog dizajnera, nije nam saopšten razlog za tu odluku. Šanel ovim putem želi da izrazi duboko poštovanje koje će i u buduće imati prema gospođi Strip.

Da li će se Karl Lagerfeld izviniti Meril ili će ga ona "prozvati" na večerašnjoj dodeli Oskara?

Meril Strip je veličanstvena, a to je dokazala i ovim govorom (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty