Džejmi Foks oduševljen srpskim koreografom (foto/video)

Džejmi Foks oduševljen srpskim koreografom (foto/video)

Autor: | 03/03/2017

0

Holivudski glumac i oskarovac Džejmi Foks juče je došao u Beograd u posetu dugogodišnjem prijatelju Simonu De Kariću na otvaranje novog restorana Elene Karaman Karić.

Džejmi Foks: Ovako to rade crni ljudi na snežnoj plaži! (video)...

Džejmi je uživao u društvu srpskog džet seta i svojih fanova, a među njima je bio i naš poznati koreograf Ivan Mileusnić.

Sreća što su se upoznali bila je obostarana. Ivan je dobio sve same pohvale od glumca koji se oduševio kada je saznao čime se Mileusnić bavi.

Novo prijateljstvo možda dovede i do poslovne saradnje.

- Pričali smo o ovom filmu koji trenutno snima, pokazivao nam je slike iz Dubrovnika i drugih mesta gde su bili u Hrvatskoj, pa su mu Simon Karic i Danijela Karic, njegova sestra koja ide na ples već dve godine kod mene, ispričali su mu ko sam i šta u plesu i šta sam sve radio do sada na TV-u. S obzirom na to da se on bavi glumom i muzikom, a obožava i da đuska oduševio se kad je čuo da imam i plesni klub i da sam u upravnom odboru Plesnog saveza Srbije. Pogledao je malo na internetu neke snimke mene i mog kluba i prokomentarisao da bismo mogli da sarađujemo u budućnosti, budući da će u narednim mesecima biti na Balkanu. Ako se to desi biću presrećan - rekao je Ivan za Pink.rs i dodao da je oduševljen Džejmijem koji je ljubazan i druželjubiv, uprkos velikoj popularnosti.

Džejmi je poslao posebnu poruku koreografu i nazvao ga najboljim srpskim plesačem na svetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages