Orlando nije želeo ni brak ni decu: Ovo je razlog zbog koga je Keti Peri ponovo sama

Orlando nije želeo ni brak ni decu: Ovo je razlog zbog koga je Keti Peri ponovo sama

Autor: | 05/03/2017

0

Keti Peri i Orlando Blum su raskinuli zbog toga što je ona želela brak, dok njemu to nije bilo ni na kraj pameti.

Vest da su Keti i Orlando raskinuli nakon godinu dana veze, i samo dva dana nakon što su se zajedno pojavili na žurci nakon dodele Oskara, šokirala je javnost.

Keti Peri i Orlando Blum za Novu godinu izgubljeni u Tokiju!

Neimenovani izvor blizak sada već bivšem paru rekao je za britanski "Mirror" da su se Keti i Orlando razišli jer su se našli na "različitim stranama" po pitanju "očajničke" želje Keti da zasnuje porodicu.

Orlando, koji je otac šestogodišnjeg Flina koga je dobio braku sa australijskom manekenkom Mirandom Ker, nije bio oduševljen tim Ketinim planom.

- Njih dvoje su zaista imali zaista divnih trenutaka. Za Orlanda je ta veza bila odličan način da se oporavi od razvoda od Mirande. Međutim, kada je u pitanju brak, tu Orlando i Keti nisu mogli nikako da se slože. Keti je želela brak i decu, dok je Orlando već prošao kroz sve to. Sa 32 godine Keti jednostavno više nije želela da traći svoje vreme. Sve to je za nju postalo previše naporno - kaže izvor.

Povratak u školske klupe: Odlična tematska žurka povodom rođendana Keti Peri (foto)

Keti i Orlando su svoju vezu otkrili zajedničkim pojavljivanjem na afterpartiju koji je usledio nakon dodele Zlatnih globusa u januaru prošle godine. Veza je toliko brzo napredovala da se čak pojavila vest da su prošlog leta bili samo na korak do veridbe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još