Lionel Mesi razočarao arheologe u Egiptu: Njemu je u glavi samo fudbal!

Lionel Mesi razočarao arheologe u Egiptu: Njemu je u glavi samo fudbal!

Autor: | 08/03/2017

0

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi bio je u obilasku egipatskih piramida, a ono što je posle ture o njemu imao da kaže arheolog koji ga je upoznavao sa tajnama velelepnih zdanja šokiralo je mnoge.

Ljubazni egipatski arheolozi potrudili su se da slavnom Argentincu boravak bude nezaboravan, ali...

- Žao mi je što to moram da kažem, ali taj momak je moron - rekao je doktor Havaš i odmah objasnio šta je time hteo da kaže.

- Kada sam mu pričao o istoriji piramida, samo me tupo gledao. Pola sata sam proveo s njim na piramidama i mislio sam kako je vrlo važno da nauči neke stvari jer njega obožavaju milioni ljudi širom sveta. Uostalom, to je dosta bitno i za naš turizam.

Lionel Mesi oženiće se na svoj 30. rođendan, pozvano preko 700 zvanica!

Međutim, čini se da Mesi nije bio toliko zainteresovan za lekciju iz istorije.

- Nije pokazao ni minimum interesovanja. Ja sam samo pričao, a njegovo lice je bilo poput kamena. Ja sam drobio o tajnim odajama, faraonima, svakakvim mitovima... Ali, ništa! Baš nikakva reakcija! Da se razumemo, bio je jako pristojan, ali ne znam... Valjda mu je samo fudbal u glavi - rekao je Havaš.

Lionel Mesi: Gradi kuću u obliku lopte

Nekoliko dana ranije doktor Havaš je imao sličnu turu s glumcem Vilom Smitom.

- To je bilo totalno drugačije iskustvo. Smit je intelektualac. Postavio mi je dosta pitanja, bio je pripremljen, sa sobom je sve vreme držao knjigu o piramidama... - pohvalno će arheolog o slavnom glumcu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Lionel Mesi