Vreme je za bebe: Kristijano Ronaldo očekuje blizance!

Vreme je za bebe: Kristijano Ronaldo očekuje blizance!

Autor: | 12/03/2017

0

Vreme je za bebe!

Kako prenose strani mediji, jedan od najpoznatijih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo očekuje blizance koje će roditi Amerikanka, surogat majka.

Tridesetdvogodišnja sportska zvezda, kako piše The Sun, proširiće svoju porodicu za još dva dečaka koji uskoro stižu na svet. Nakon rođenja blizanci će odmah živeti sa Ronaldom i njihovim starijim bratom Kristijanom Juniorom u vili vednoj 5 miliona funti, a fudbaler se posebno raduje što će njegov sedmogodišnji sin dobiti "društvo".

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jan 26, 2017 at 10:18am PST

- Fudbaler voli da čuva svoju privatnost pa je srećne vesti podelio samo sa bliskim prijateljima i porodicom i rekao im da bebe uskoro stižu. Oni ne mogu da dočekaju da ih upoznaju - rekao je nepoznati izvor.

Kristijano Ronaldo se ženi lepom Georginom, mama dala blagoslov

Međutim, ni porodica ne zna identitet majke blizanaca, kao što se i dalje ne zna ko je mama Juniora kojoj je fudbaler navodno uplatio 10 miliona funti da "ćuti".

Ove vesti su stigle ubrzo nakon što je Kristijano predstavio javnosti svoju novu devojku Georginu Rodrigez sa kojom, kako su preneli nemački i portugalski mediji ubrzo staje na ludi kamen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages