Preokret: Porodica Džordža Majkla se izvinjava njegovom ljubavniku zbog "surovosti"

Preokret: Porodica Džordža Majkla se izvinjava njegovom ljubavniku zbog "surovosti"

Autor: | 14/03/2017

0

Nekadašnji partner Džordža Majkla, samo nekoliko dana pre nego što bi on konačno trebalo da bude sahranjen, tvrdi da mu se porodica slavnog pevača izvinila zbog ponašanja.

Australijski fotograf Fadi Favaz je, piše britanski "Mirror", izjavio da je dobio "tajno pismo sa izvinjenjem" jednog rođaka Džordža Majkla zbog izjava porodice pevača o njegovom bivšem ljubavniku koje su usledile u danima nakon Džordove smrti.

Smrt Džordža Majkla se pretvara u cirkus, rođaci otvoreno prete njegovom dečku

Fadi je na društvenim mrežama objavio fotografiju tog pisma uz komentar: "Konačno nešto lepo".

U delu pisma pored crno-bele fotgrafije zagrljenih Džordža i Majkla, stoji i poruka koja objašnjava da je upravo ta fotografija dokaz koliko su se njih dvojica voleli.

Fadi Favaz

- Ova fotografija nam jasno govori koliko je Džordž voleo Fadija, i zato mi je žao što su neki, uključujući i mene, toliko osuđivali i čak bili i okrutni prema Džordžovoj ljubavi Fadiju, i sigran sam da bi i Džordž bio veoma tužan zbog toga. Svi smo mi različiti, i svako tuguje na svoj način - piše između ostalog u pismu neimenovanog rođaka Džordža Majkla upućenog Fadiju Favazu.

Bivši partner Džordža Majkla: Njegovo telo se jednostavno predalo

- Neke smrt potpuno šokira, neki su u neverici, neki potpuno poriču smrt svog bližnjeg, a naši surovi komentari kojima ga nimalo nismo štedeli nisu pomogli Fadiju da u miru žali svoj gubitak. Da Džordž može da vidi kroz šta je Fadi prošao zbog medija i društvenih mreža, sigurno bi se vratio da to ispravi. Fadi, ponekad iskreno izvinjenje, jednostavno "Žao mi je", može sve da promeni, i da učini da i najdblje rane počnu da zaceljuju. Zato Fadi, žao mi je, i tuguj u miru - piše u pismu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Džordž Majkl

Pročitajte još

Najnovije vesti