Sintija Nikson priznala da je žene nisu interesovale dok nije upoznala svoju suprugu

Sintija Nikson priznala da je žene nisu interesovale dok nije upoznala svoju suprugu

Autor: | 21/03/2017

0

Glumica Sintija Nikson, najpoznatija po ulozi Mirande Hobs u popularnoj seriji "Seks i grad", priznala je da sve do trenutka dok nije upoznala svoju suprugu Kristin Marinoni nije nikada poljubila ženu niti je sa nekom imala sastanak.

Sintija je sa Kristin počela da se viđa 2004. godine nakon što se, godinu dana ranije razvela od svog dotadašnjeg supruga i ljubavi još iz školskih dana Denija Mozesa.

- Nikada pre Kristin nisam imala sastanak sa ženom niti sam neku ženu poljubila, nisam uradila ništa slično. Žene me nisu interesovale. I tako, počele smo da se viđamo, ona je čekala da vidi kako ću ja reagovati, ja sam strahovala šta bi sve to moglo da znači za mene i moju karijeru. U početku je i nisam doživljavala kao ženu. A onda je ona upoznala moju majku i obe smo prestale da brinemo o tim stvarima - rekla je Sintija, a prenosi portal news.com.au.

Sintija Nikson šokirala fanove: Sve scene seksa u seriji su se desile i u stvarnom životu

Sintija se "autovala" kao biseksualka 2004. nakon što se razvela od Denija posle 15 godina braka. Imaju dvoje dece, Samantu koja ima 20 godina i Čarlija koji je šest godina mlađi.

Ona i Kristin su se venčale 2012, godinu dana nakon što je Kristin rodila njihovo prvo dete, sina Maksa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: sintija nikson