Sledeći protivnik Džejmsa Bonda će biti Donald Tramp?

Sledeći protivnik Džejmsa Bonda će biti Donald Tramp?

Autor: | 22/03/2017

0


Fanovi filmova o Džejmsu Bondu koji se pitaju šta bi moglo da privuče Danijela Krejga da se vrati 25. filmu o agentu 007, možda će uskoro dobiti odgovor.

Nova filmska avantura mogla bi da bude prilika da agent 007, metaforički rečeno, spase svet od orvelovske noćne more koju čine Donald Tramp, Vladimir Putin, Bregzit i Vikiliks. Barem se tako nadaju scenaristi koji još od 1999. pišu filmove o Bondu, Nil Pervis i Robert Vejd, koji su angažovani da napišu i novu avanturu.

Nepristojno dobra ponuda: Danijelu Krejgu ponuđeno 150 miliona dolara za još dva filma o Bondu

- Svaki put imate nešto da kažete i o Bondovom mestu na ovom svetu, što je, u stvari, mesto Britanije u svetu. Ali stvari se toliko brzo dešavaju da je postalo nezgodno. Sa ljudima poput Trampa, Bond negatvci su postali realnost - rekao je Pervis za britanski "Telegraf".

U međuvremenu, Krejgov prvobitno žestok otpor da se vrati Bondu, sada je smekšao. Budući da je koproducent filma o Bondu, Krejg bi mogao da učestvuje i u oblikovanju zapleta sa Pervisom i Vejdom. Ukoliko to bude slučaj, možda mu samo treba predah pre nego što se vrati u akciju i ostavi po strani glasine da će ga naslediti Tom Hardi, Tom Hidlston, Majkl Fasbender ili Džek Hjuston.

Danijel Krejg kakvog niste videli do sada: Izblajhan i u čudnim pantalonama! (foto)

 

Dok Krejg ne donese konačnu odluku da li se vraća kao Džejms Bond ili ne i produkcija na 25. filmu će biti na čekanju.

- "Spektra" je završena na određen, zadovoljavajući način, pošto je Bond srećno odvezao Madlen Svon ka zalasku sunca. Šta god da se desi sledeće biće veoma drugačije - poručio je Vejd.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još