Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen spremaju veliko venčanje, prstenje je kupljeno!

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen spremaju veliko venčanje, prstenje je kupljeno!

Autor: | 25/03/2017

0

Najpopularniji turski glumac nove generacije Burak Ozčivit verio je početkom meseca svoju koleginicu i emotivnu partnerku Fahrije Evdžen, zbog čega su očajne njegove mnogobrojne obožavateljke širom Evrope.

Glumac kojeg gledaoci Pink televizije trenutno gledaju u ulozi Kemala u "Beskrajnoj ljubavi" ruku svoje drage zatražio je u kući njenih roditelja u Nemačkoj, a tom prilikom su, u duhu tradicionalnih turskih običaja, razmenili prstenje koje od tada ne skidaju.

Oni su se nedavno ruku pod ruku pojavili na premijeri Fahrijinog novog filma na kojem su pokazali svoje skupoceno prstenje, a da li će vrednost venčanih burmi nadmašiti cenu vereničkog nakita, ostaje da se vidi.

A post shared by Sonsuz Aşk (@sonsuzaskfilm) on Mar 22, 2017 at 11:10am PDT

A post shared by Sonsuz Aşk (@sonsuzaskfilm) on Mar 22, 2017 at 11:25am PDT

Inače, dan kada će lepa Fahrije postati gospođa Ozčivit se polako, ali sigurno približava. Kako je izjavila glumčeva majka Džejhan Ozčivit, Burak i Fahrije venčaće se za tačno tri meseca.

- Fahrije i Burak će se venčati kroz tri meseca, tako je planirano. Sada smo u potrazi za idelanim mestom za venčanje - izjavila je radosna mama Džejhan za turske medije.

A post shared by Rengarenk (@rengarenk1993) on Mar 24, 2017 at 6:55am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još

Najnovije vesti