Burak Ozdživit spreman da izgovori sudbonosno "da" svojoj izabranici Fahrije Evdžen

Burak Ozdživit spreman da izgovori sudbonosno "da" svojoj izabranici Fahrije Evdžen

Autor: | 26/06/2017

0

Bezbroj puta turski mediji “ženili su” popularnog glumca Buraka Ozdživita, ne mareći što svakim najavljenim “brakom” lome srca njegovih obožavateljki, ali sada je izvesno da će on stati na „ludi kamen“ i da je odbrojavanje počelo. Spreman je da izgovori sudbonosno “da” svojoj izabranici, koleginici Fahrije Evdžen.

Slavni par obelodanio je i datum venčanja. Posle višegodišnjeg zabavljanja, junaci melodrame “Dnevnik ljubavi” jedno drugom zakleće se na večnu ljubav 29. juna, u raskošnoj vili “Sait Halim-paša Jalisi”, rezidenciji njihovog zajedničkog prijatelja, koja se nalazi u najlepšem delu Istanbula, sa pogledom na Bosfor.

 

Iako se detalji o “svadbi godine” drže u strogoj tajnosti, tabloidi redovno izveštavaju javnost kako teku pripreme. Između ostalog, otkrili su da je zaljubljenim glumcima jedan bogati šeik predlagao spektakularnu ceremoniju koju bi im organizovao u Dubaiju, gde su takođe veoma popularni, ali Burak i Fahrije zahvalili su na velikodušnoj ponudi jer su se odlučili za intimnu proslavu u društvu porodice i najbližih prijatelja. Među gostima će biti i upravnik istanbulskog distrikta Bešiktaš Murat Hazinedar, koga su posetili u njegovoj kancelariji i uručili mu pozivnicu. On će ih i venčati.

 

A kako zgodni glumac razbija tremu pred ovaj važan dan? Ako je verovati fotografijama koje objavljuje na „Instagramu“, i dalje redovno trenira i uživa u prirodi, a padne i poneki selfi, tek da uteši brojne obožavateljke koje ne kriju koliko su razočarane posle zvanične objave datuma svadbe. Lepa Fahrije izjavila je da nema ništa protiv toga, jer je njen budući suprug ipak velika zvezda.

- Na svu sreću, bavimo se istim poslom i dobro znamo kakav tempo diktira ova profesija, posebno kada snimate epizode koje nemaju standardnu minutažu, već traju kao dvosatni film. Ne patimo od neosnovane ljubomore jer se odlično poznajemo. Nisam posesivan, život me je naučio da ni u čemu ne preterujem. Fahrije je jedinstvena žena, ona me najbolje razume - otkrio je fatalni Bali-beg u jednom intervjuu.

Dugo se polemisalo o njegovoj seksualnoj orijentaciji. No, Ozdživit je glasine demantovao burnim vezama sa koleginicama i lepoticama iz istanbulskih visokih krugova. Najduže traje romansa sa Fahrije, nemačkom glumicom turskog porekla, poznatom iz serijala “Kad lišće pada”. Upoznali su se pre četiri godine na snimanju i od tada se ne razdvajaju. Paparaci ih, zajedno sa njegovim obožavateljkama, ni na trenutak ne ostavljaju na miru. Čak se pričalo da su se letos, prilikom romantičnog obilaska evropskih metropola, tajno venčali u Rimu.

Tridesetdvogodišnji srcelomac zaprosio je dve godine mlađu lepoticu u martu, a veridbu su proslavili na tradicionalan način kod njenih roditelja u nemačkom gradu Solingenu.

 

Odmah posle venčanja otići će na medeni mesec, jer kasnije možda neće biti vremena. Oboje imaju mnogo obaveza i zato su odlučili da ovo leto maksimalno iskoriste i da se potpuno posvete jedno drugom. Krstarenje Egejskim morem i grčkim ostrvima učinilo im se idealnim za prvo zvanično bračno putovanje, te zato Burak u Bodrumu užurbano traga za jahtom dugom bar petnaest metara. U obzir dolaze samo luksuzni brodovi, kao što su, na primer, oni iz flote “Azimut”, a, prema tvrdnjama izvora bliskih markantnom glumcu, za tu morsko-ljubavnu avanturu planira da potroši oko trista pedeset hiljada evra. S obzirom na enormne honorare koje ostvaruje po epizodi, taj trošak verovatno neće ni osetiti.

Mediji iz Istanbula navode da su Fahrijini roditelji tvrdokorni tradicionalisti, iako dugo žive i rade na Zapadu. Njihova želja da što pre dobiju unuče ne uklapa se baš u moderna shvatanja mladog glumca, koji više od svega voli svoju slobodu. Svojevremeno je govorio da je opsednut kontrolom i da ima potrebu da sve konce drži u svojim rukama, kako u poslu, tako i privatno. Onda je upoznao Fahrije i priznao da je jedino ona uspela da ga “izleči”.

 

Neustrašivi Bali-beg, nemoćan pred čarima žene koju neizmerno voli, možda će i pristati da u skorijoj budućnosti načini sledeći korak i postane otac. No, prvo mora da se oženi. Blizu je 29. jun. Dame, niko vam neće zameriti ako pustite koju suzu.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić sabah.com.tr